Maritha

"Du säger att jag har en liten värld, men den är snygg och full av flärd!"

Fitclub Falköping

Kategori: Projekt livsstil

Det var en tapper skara deltagare sim kämpade bra på kvällens träningspass! 👍 😅

Terror på Travstreet

Kategori: Nöjen

Igår var vi på Halloweenfest hos goda vänner. Alla hade lagt ner mycket eftertanke, tid och omsorg på sina kostymer och det var ett bra tag sedan vi sågs så det var verkligen roligt att träffa alla! Värdparet hade även hittat på en mordgåta "Cluedo style", vilket var jätteroligt! Extra roligt var att jag vann, och först lyckades lista ut både vem mördaren var, vilket mordvapen hen hade använt och vart mordet begicks - där fick jag äntligen nytta av mina kriminologistudier! 😜

Jag vill tacka alla inblandade så hjärtligt för en fantastisk kväll! 💖

Jag gjorde det enkelt för mig, och såg ut nästan som vanligt...
Värdinnan var en fallen ängel.
Vi hade flera varulvar på plats.
Värden hade råkat illa ut. .
Sötaste skelettet!
Coola ungdomar!
Mor och dotter.
Fadern var en fånge på permis från Guantanamo!
Även tilltugget var oerhört väl genomtänkt och förberett med stor omsorg!
Kvastparkeringen hade några platser kvar.
Fina familjen!
Sötaste spöket!
Någon hade visst retat frugan...
Sötaste små bebisfötterna 💖

Dagens skratt

Kategori: Humor

Halloweenparty

Kategori: Det dagliga livet

Ikväll hade lilla bästisen och hennes farmor bjudit in till Halloweenparty. Det bjöds på sång och dans, god mat, bus eller godis-häxor, pumpakonst och kaffe med dopp - ett riktigt party, med andra ord! 👍 😄

Finaste lilla Halloweenhäxan! 💖
Lilla bästisen hade lagt ner stor omsorg på dukningen.
Efter god mat var det dags för kreativiteten att flöda.
Fars pumpa blev jättefin!
Pumpapremiär för mig. Det var inte så lätt, men jätteroligt! 👍 😄
Lillebrors och Melissas pumpa blev jättefin! 👍 🎃
Finaste lilla bästisen med den alldeles egengjorda pumpan - inte dåligt när en bara är 3 år! 👍👏🎃
Pumpafamiljen!

Psykiatriveckan - Mr Tourette och draken

Kategori: Det dagliga livet

Underbare Pelke Sandstrak avslutade denna ovanliga torsdagskväll Psykiatriveckan med stjärnor och fyrverkerier! Han är en helt underbar person, och gav oss ikväll snabbversionen av sitt liv med Tourettes, tvång och tics. Hur han hamnade på botten, som svårt psykiskt sjuk, hemlös i Lund. Hur omständigheter gjorde att hjälpen tyvärr fördröjdes med 10 år, men hur han sedan träffade på rätt personer vid rätt tidpunkter och blev så frisk som han vill bli.

Psykiatriveckan - Bemötande + Ansvar = Vinnande relationer

Kategori: Det dagliga livet

Kvällens föredrag på Psykiatriveckan var med Benny Haag, och hette Bemötande + Ansvar = Vinnande relationer. Det var ett helt fantastiskt föredrag, som handlar om vikten av hur vi bemöter varandra. Han berörde även alkoholberoende, utifrån sina egna väldigt personliga erfarenheter. Skratt, tårar och allt däremellan avlöste varandra denna kväll!

YOLO??

Kategori: Eftertanke

Höst på min planet

Kategori: Hobbyfotograf

Psykiatriveckan 2016 - Petter

Kategori: Det dagliga livet

Ikväll startade Psykiatriveckan 2016, och det var Petter som höll det allra första föredraget. Han berättade om sin uppväxt, med dyslexi och ADHD i en familj full av akademiker, där utgångspunkten var att även han skulle bli framgångsrik inom något akademiskt och/eller kulturellt område.

Petter berättade om hur han i vuxen ålder fick diagnosen ADHD, och hur han utnyttjar den som en tillgång istället för ett hinder.

Votivljuserbjudande!

Kategori: Party Lite

VOTIVLJUSERBJUDANDE 18-21/10

Ljuvliga Votivljus till härligt kampanjpris! Gäster har i perioden 18-21/10 möjlighet att shoppa superfina Votivljus till oslagbart pris, ta 3 betala för 2! Ytterligare info om utbud och regler kan ses i flyern här: http://bit.ly/2edBpWz

Dagens eftertanke

Kategori: Det dagliga livet

Vi måste tala om clownerna! Jag hör till dem som har varit rädd för clowner sedan jag första gången såg en, vid ett par års ålder. Hade jag då råkat ut för dessa hotfulla clowner så kan jag garantera att jag definitivt hade blivit svårt traumatiserad. Läste just att två clowner blivit spöade i Tibro igår kväll, och jag kan bara applådera!

PartyLite jul -16

Kategori: Party Lite

Jag har fått hem helt underbara produkter från PartyLites julkatalog! 👌😍 Passa på att boka ett ljusparty, så kan du också ta del av dem!

Höst på min planet

Kategori: Hobbyfotograf

När ljuset är så där magiskt och alla färger bara gnistrar...

Fitclub Falköping

Kategori: Projekt livsstil

Fantastiskt bra jobbat ikväll, allesammans!!! Sååå roligt att allt fler hittar till oss! 😄💖

På grund av ökad smärta utan smärtlindring så fick jag agera DJ ikväll, men det gav åtminstone lite extra energi att hänga med dessa underbara människor! 👍

Märkligt...

Kategori: Det dagliga livet

Just nu känns det väldigt märkligt...
Alla inblandade tycker att jag har återhämtat mig över förväntan efter min steloperation. Det vanliga är att smärtan minskar med 50% efter denna typ av operation, och för mig har det nog gått bättre än så. Jag har gått från att tidigare ha varit i princip sängliggande, utan att orka med socialt umgänge till att klara av att arbeta heltid, studera 50% på distans, träna och umgås med vänner och familj - kort sagt leva ett normalt, aktivt liv. Jag lever ett liv jag aldrig trodde att jag skulle kunna få! Då känns det väldigt märkligt att en ny VåC-läkare plötsligt kommer och anser att jag "borde" vara smärtfri, och att något måste vara fel när jag inte är det; antingen med mig eller med operationen. Det känns som att han gör mig sjukare än jag är, och det känns väldigt tråkigt!

Fortsättning lär följa...

Första röntgenbilderna efter operationen.
Det är rejäla skruvar jag har i ryggen - kanske inte så konstigt att jag känner av dem, trots allt..
Fysioterapeuten hade en enkel lösning på ett problem - känner du av skruvarna och stagen när du gör sit ups så gör inte sit ups!
Så glad att kunna jobba heltid, med ett arbete jag älskar!
Klarar också att busa och mysa med min lilla bästis! 💖

Fredagstenta

Kategori: Det dagliga livet

Mitt återkommande fredagsnöje är tydligen numera webtenta! Har ännu inte fått svar på förra tentan, som skrevs för två veckor sedan, men kvällens tenta gick bra. Det slutade på 93% rätt, så jag är nöjd. Misslyckades med tre frågor, varav jag helt missade en (som jag kunde svaret på!), hoppade över en på grund av tidsbrist och hade fel bara på en fråga. Det känns bra, även om de två obesvarade frågorna känns en aning retliga!

Nu tar jag helgledigt! 👍 😄

Äntligen fredag!

Kategori: Det dagliga livet

Dagens skratt!

Kategori: Humor

Skrapade bilrutor...

Kategori: Det dagliga livet

När en får skrapa bilrutorna på morgonen så vet en att hösten är här på riktigt och att vintern närmar sig med stormsteg.

Fitclub Falköping

Kategori: Projekt livsstil

Även ikväll blev det ett fantastiskt träningspass med det grymma gänget i Fitclub Falköping! De där kvällarna när en inte är riktigt på topp, när huvudvärken har bultat hela dagen och en känner sig lagom sliten och egentligen inte alls känner för att träna - det är just de dagarna det ofta känns extra bra efteråt! Just en sådan dag hade jag idag.

Dagens skratt!

Kategori: Humor

 

 

Fitclub Falköping

Kategori: Projekt livsstil

Hemma efter ett fantastiskt roligt träningspass med Fitclub Falköping! Det är ett härligt gäng i olika åldrar, olika träningsvana och från olika kulturell bakgrund som kämpar hårt och tränar ihop, och det är sååå kul!!!

Jag känner redan nu vilken träningsvärk jag kommer att få - det är gött, då vet en att en har gjort något bra! 👍 😄

Konstnatten 2016

Kategori: Det dagliga livet

Det blev en liten sväng på Konstnatten även idag, tillsammans med kära mor.

 

Konstnatten 2016

Kategori: Det dagliga livet

Efter ett arbetspass på Jourcentralen var det mysigt att ta en tur med mor och far samt lilla bästisen och hennes föräldrar på Konstnatten.

Eldshowen på Wiltmat i Jättene var fantastisk! De var så duktiga dansare i grunden, och att göra det på gräs, med eld dessutom!!!