Maritha

"Du säger att jag har en liten värld, men den är snygg och full av flärd!"

Gott nytt år!

Kategori: Det dagliga livet

2016 har varit ett otroligt innehållsrikt och kärleksfullt år! 💖 Nu blickar vi fram emot ett helt nytt år. Ett oskrivet ark, som vi hoppas blir ännu mer fantastiskt! Jag önskar er alla ett riktigt gott nytt år! 🎇 🎆

God jul!

Kategori: Det dagliga livet

Lilla farmor befinner sig på korttiden och orkade inte komma hem. Julen blev därför inte riktigt som den brukar, men den var ändå mysig! 

 

🎄 🎅

Kategori: Det dagliga livet

Skriv inläggstext 

Följetonger...

Kategori: Hälsa

Min luftvägsinfektion har visat sig vara en riktig följetong... 😔 Idag känns det dock som om det har vänt lite grand ; jag har åtminstone emellanåt kunnat få fram några hörbara ljud, och jag har inte varit riktigt luka trött. Hostan är värre, men det känns som att slemmet äntligen lossnar, långt nere i bröstet. En annan följetong har min rygg visat sig vara. Efter steloperationen -14 är jag 100 gånger bättre än jag hade vågat hoppas på att bli. För ett par veckor sedan gjorde jag en ny CT (datortomografi)  enligt ordination från chefsläkaren på Ryggkirurgiska kliniken i Strängnäs.  Jag hade räknat med brevsvar där det stod att allt såg ut som förväntat. Istället fick jag idag en kallelse för besök hos överläkare/neurokirurg samt sjuksköterska den 12/1. Bifogat var dessutom ett formulär där en får fylla i en massa frågor inför operation och narkos! För min del känns det inte alls aktuellt, så jag blev en aning oroad, men jag ska lägga undan de tankarna tills det är dags för besöket!

The Forest

Kategori: Datanörd

Idag släpptes en stor uppdatering av dataspelet The Forest. Det var mycket intressant,  roligt och spännande och fyllde ut storyn mycket, även om vissa frågor återstår. Det visade sig att jag i stora drag gissat rätt gällande bakgrunsstoryn 👍☺ men nu har jag klarat spelet och hoppas på ännu en större uppdatering om 5 dagar!