Maritha

"Du säger att jag har en liten värld, men den är snygg och full av flärd!"

Inget visa-kort

Kategori: Det dagliga livet

När tiden för visa-kortet och dylika bankkort är på väg att gå ut så brukar man ju i god tid innan få ett nytt kort skickat hem på posten, så smidigt att man knappt hinner tänka på det. Så smidigt gick det inte för mig den här gången. Den första Juli ca kl: 07:20 stapplade jag in på Maxi för att handla lite på vägen hem från jobbet. I kassan får jag höra: "Tyvärr, kortet har gått ut." Kortet har gått ut. Vad gör man då, om man absolut INTE vill åka och handla en gång till under dagen (det var ju därför man åkte och handlade så okristligt tidigt till att börja med...)? Som tur var så hade jag, av någon underlig anledning (som jag var vääääldigt glad över just då) Andreas' kort i min väska, och kunde betala med det :)

Idag var jag på banken och förklarade ovanstående för dem (dock något mer kortfattat). De kunde inte förstå vad som hade hänt, de hade ju beställt kortet, OCH till rätt adress, men de beställde i alla fall ett till, som ska komma i veckan. Har det inte kommit innan fredag får jag återkomma. Undrar vilka oddsen är?

Party lite konsult

Kategori: Party Lite

Jag har egentligen sedan ett par år tillbaks gått och funderat så smått på om jag skulle bli Party Lite konsult, så nu när den tjejen vi har brukat anlita verkar ha slutat så passade jag på att anmäla mig.
Så om du är sugen på att ha ett party fram i slutet av sommaren eller i höst- säg bara till, så kommer jag mer än gärna!

    Nyhet! Näckros flytande teljushållare, set om 2

29 grader...

Kategori: Det dagliga livet

... tycker jag är liiiite för varmt i lägenheten...

Midsommarfirande på jobbet

Kategori: Jobbet

Midsommar firades på jobbett, vilket så klart var tråkigt, men jag har varit ledig i flera år så det var min tur. Vi hade förhållandevis pigga patienter och firade lite grand, så det var helt OK ändå.


Sofia hade piffat till sig med blommor i håret och en jättefin håruppsättning!

Även Anki hade blommor i håret, dagen till ära. Tyvärr började de dock sloka framåt kvällskvisten.

 


Midsommarbuffén.


Sofia hade bakat en fantastisk jordgubbstårta- vad är mer somrigt?



En sorgens dag

Kategori: Det dagliga livet

I måndags fick vi vårt arbetsschema för Hultsfredsfestivalen, och igår- en vecka före festivalen (!) fick vi beskedet att det kommer att ställas in! Orsaken är för få försålda biljetter, så företaget kommer att begäras i konkurs, och man vet inte hur det kommer att bli, varken med ev. återbetalning till de som har förköpt sina biljetter eller med ev. kommande festivaler.

På ett sätt så kommer det inte som någon överaskning; man har ju pratat om ev. nedläggning av festivalen i flera år nu, men just därför så hade jag väl aldrig trott att den skulle läggas ner med så kort varsel!

Jaha, då var jag snart långledig utan något inplanerat då- det är ju inte heller fy skam :)