Maritha

"Du säger att jag har en liten värld, men den är snygg och full av flärd!"

Trandans

Kategori: Det dagliga livet

Nu är det verkligen enormt mycket tranor vid Hornborgasjön!  Jag var bara tvungen att stanna till på vägen, efter eftermiddagens bashandledarträff i Lidköping.Sååååå häftigt! 

Magutmaning april!

Kategori: Projekt livsstil

Hemma efter ännu ett skönt och välgörande träningspass med Fitclub Falköping!  👍 😅

April månad tänker jag köra denna magutmaning, du hänger väl på?! Mot sommarformen!!!📖

Kategori: Läsning


#bokälskaren #läserjustnu 

Långsamt?

Kategori: Projekt livsstilLäsdag!

Kategori: Det dagliga livet

Denna påskdag har varit en lång, skön läsdag! Ibland behövs dagar när en bara tar det lugnt, tänder väldoftande ljus och läser hela dagen!

Fåglarna och jag

Kategori: Musik

Vår duktiga och modiga guddotter Alexina har gjort en egen låt, som finns på Spotify! 👌💖

https://open.spotify.com/track/0nqqwWZVVv97r3rqhWPpx7


Glad påsk! 🐣

Kategori: Det dagliga livet

Påskaftons dag firades hemma hos mor och far,  med kära familjen!

Fasters lilla bästis... 💖💖

Påskharen har lämnat ägg! 

... Och där ligger ett stort! 👍 😄 


Titta! 👍 😄 

Hmm, lite konstig är han allt, den där påskharen... 

Finaste Lillan vinkar till gammelfarmor, som sitter och tittar från fönstret!

💖👌👌

Kategori: Eftertanke

Fitclub Falköping

Kategori: Projekt livsstil

Grymt bra jobbat på Fitclub Falköping ikväll!!! Många roliga nya övningar, som kändes och gjorde nytta för hela kroppen! 👍 
Nu tar vi ledigt över påsken, och ses igen nästa onsdag! 

#fitclubfalköping #fitclub #hiit #tabata #Falköping #Herbalife #herbalife24 #projektlivsstil #marithashälsofokus


Snart påskledigt!

Kategori: Jobbet

Det blev ett intensivt avslut på denna näst sista dag innan påskledigheten, men det är bra; det är roligt när det händer oväntade och akuta saker! Det får en att vakna till, och håller kunskaperna vid liv! 👍 

Vad är problemet?

Kategori: Debatt

Ljudböcker

Kategori: Tidsfördriv

En ljudbok är verkligen den perfekta avkopplingen, i alla lägen! Jag lyssnar när jag handlar, promenerar, arbetar är trädgården, på väg till jobbet... Ja, kort sagt vid alla tillfällen som annars kan vara lite halvtråkiga, så där! 👍


Jag kan verkligen rekommendera Camilla Grebe & Åsa Träffs böcker om psykoterapeuten Siri Bergman!


Arbetsdag och trädgårdsarbete

Kategori: Det dagliga livet

Efter en intensiv arbetsdag var det extra avkopplande att gå ut och arbeta en timme i trädgården! Det känns så roligt att rensa bort allt gammalt och visset, för att bereda plats för det nya och fräscha! 👍 😄 


Vackra solnedgång! 

Viktutmaning, dancekids och teamträff

Kategori: Det dagliga livet

Denna söndag bjöd på ett ganska fullspäckat schema. På förmiddagen var det som vanligt träff med Viktutmaning Falköping,  och gänget hade som vanligt kämpat på bra, och diskussionerna var intressanta och trevliga! 

Därefter bar det iväg för att hämta lilla bästisen för att åka till Energi träningscenter för ett pass med dancekids.  Barnen var som vanligt jätteduktiga, och lillan tyckte det var extra roligt att få åka med fasters nya bil!  

Efter att ha skjutsat hem en trött liten bästis åkte jag också hem och vilade lite, innan det var dags för teamträff med bästa team Falköping. Det var som vanligt en blandad kompott, med småprat och socialt umgänge blandat med konstruktivitet och uppbyggnad av nytt träningsprogram. 

Efter teamträffen bar det raka vägen hem till min röda stuga, där bädden väntar inför en arbetsvecka som kommer att bli tuff. Många vill ju vara lediga, vilket innebär extra arbete för oss andra.  Tufft men roligt! 👍😄

Lexikon...

Kategori: Datanörd

Vitsippor

Kategori: Naturen


Nu känns det verkligen att det är vår i luften!  Den mesta snön har smält undan de senaste dagarna, och vitsipporna tittar fram.

Superhjältar...

Kategori: JobbetFunderingar...

Kategori: Eftertanke

Fitclub Falköping

Kategori: Projekt livsstil

Det blev ett fantastiskt bra träningspass med Fitclub Falköping ikväll!  😅 💪 💪 

Grattis pappa!

Kategori: Det dagliga livet

Ikväll gick hela familjen ut och åt, för att fira pappa som nyligen har fyllt år. I present fick han två biljetter till Sven Bertil Taubes föreställning i Skövde på fredag. Hoppas att det blir trevligt och bra!

**ERBJDANDE MARS HERBALIFE SKIN**

Kategori: Herbalife

**ERBJDANDE MARS HERBALIFE SKIN**

Enligt mig den absolut bästa hudvårdserien för alla hudtyper och bekymmer samt fina linjer och rynkor 🌟!! 

25% rabatt på hela serien men självklart mer fördelaktigt för er som är medlemmar med 35% rabatt på ALLA era produkter direkt från Herbalife 🎉🎉🎉!!

(Psst: vill du veta hur även du kan få 35% rabatt skicka PM 👍) 

Ordinarie pris :
Rengöring: 231 kr
Toner: 176 kr
Dagcreme m lyser: 391 kr
Uppstramande ögongele: 363 kr
Nattcreme: 391 kr
Ögoncreme: 363 kr
Serum: 519 kr
Mask: 195 kr
Skrubb: 180 kr

Vill du få prova hela serien, alldeles gratis? Skicka ett meddelande till mig, så bokar vi tid för en SPA-timme för dig och dina vänner! 👍

Mintmask lördag!

Kategori: Herbalife

***MINTMASK LÖRDAG***
🌟Renare 
🌟Snyggare 
🌟Mjukare 

Behöver jag säga mer?? 

HERBALIFE SKIN 💖

💖

Kategori: Eftertanke

Brains...

Kategori: Humor

Telefonrådgivning och STRAMA-utbildning

Kategori: Jobbet

Förmiddagen ägnades ät telefonrådgivning. Vi har sedan igår ett nytt telefonsystem som heter Call me (lagom porrigt 😝), så en känner sig lagom förvirrad när en ska sitta och ringa! Just nu gäller de flesta samtal givetvis luftvägsinfektioner av olika slag, men det kommer samtal om allt från torra läppar till att pungen blir hängig på äldre da'r och att näsan är för stor - det blir aldrig tråkigt i telefonrådgivningen! 

Eftermiddagen tillbringades i Skövde, där STRAMA föreläste om "Hosta, snuva, sveda, sår, värk i hals och öra -vad ska vi göra???" Det var en mycket bra föreläsning, som sammanfattningsvis gick ut på att de allra flesta infektioner är självläkande, oavsett om de är orsakade av virus eller bakterier.

Så här kan det ofta låta i telefonrådgivningen... 


Vackra vintermorgon

Kategori: Hemmet
Fitclub Falköping

Kategori: Projekt livsstil

Kvällens träningspass med Fitclub Falköping var mer välbehövligt än någonsin.  Jag har haft mer ont i ryggen på sistone,  och det är ett tecken på att jag måste återuppta mina dagliga promenader och min dagliga halvtimme på spikmattan.
!

Kategori: Det dagliga livet

Eftersom jag skulle skjutsa lilla bästisen till förskolan så fick jag gå upp lite tidigare än vanligt. Vi vaknade upp till snöfall och ett 10 cm djupt snötäcke av tung blötsnö. Vägen här hemma i byn var plogad och fin, men alla andra vägar var bedrövliga! 😞💃 Dessutom mötte vi hela tre skolbussar på den lilla slingriga, oplogade vägen till det lilla samhälle där förskolan ligger!

Arbetsdagen var bra, med lagom mycket att göra. Det känns som att influensan och vinterförkylningarna har nått sin kulmen (*peppar, peppar*), vilket är skönt!

Myskväll!

Kategori: Det dagliga livet

Ikväll skulle lillebror och hans fästmö samt mor och far åka på en stor gala, så jag passade på att ha myskväll med lilla bästisen!  💖

Det är roligt att rita! 👍 Vi hann även med att bada med en massa skum och äta, innan lillan somnade framför TV:n, i fasters knä.

Fitclub Falköping

Kategori: Projekt livsstil

Ikväll var det träning med Fitclub Falköping,  men eftersom jag fortfarande har ont i halsen och känner mig lite mosig så fick jag agera DJ.