Maritha

"Du säger att jag har en liten värld, men den är snygg och full av flärd!"

Sakta men säkert...

Kategori: Diet

Efter den "långa" svackan där lusten har lyst med sin frånvaro, kroppen känts trött och vågen stått i princip stilla så känns det extra skönt när lusten och energin sakta men säkert börjar återkomma, och vågen plötsligt segar sig ner till ett nytt 10-tal!

Totalt -40,1 kg på ett år och -84 cm runt kroppen sedan i maj är ju inte fy skam!!! 

 

För er som står i början av er resa: MÄT ER, och fotografera! Det är såååå roligt att ha senare, särskilt när svackorna kommer! 

Det enda mått jag har från början av min resa är ungefärligt, genom att mäta favoritjeansen; -48 cm runt midjan; det är ju nästan en halvmeter mindre av mig, bara runt midjan!!! 😃✌️💪💪👊

 
Nu har jag och mina coachkompisar bestämt att i samband med den nya fitcampens uppstart så är det nya tag, och all in som gäller igen - vi är tre personer som stöttar varandra lite extra, eftersom vi gör samma resa!
 
Idag var så vågen äntligen nere på ett nytt 10-tal, och visar officiellt exakt -40,1 kg! Nu är det bara att köra på; jag ska hålla mig kvar på det här 10-talet nu, och vidare ner mot nästa! Kaaaanske kommer jag att ändra slutmålet ytterligare en gång, bara för att det ligger något tilltalande i att en dag kunna säga att exakt 50% av vikten är borta...


 
 

Kommentarer


Kommentera inlägget här: