Maritha

"Du säger att jag har en liten värld, men den är snygg och full av flärd!"

Promenader, fysioterapi och arbete

Kategori: Projekt livsstil

Idag har jag faktiskt varit duktig och tagit mig tid och ork för två promenader,  i det underbara vårvädret - som jag har längtat!

Grönskan har fullkomligt exploderat efter de senaste dagarnas värme - sååå härligt! 👍😄 Allergin hanteras med dubbel dos antihistamin,  ögondroppar och nässpray 😝😝


Älskar den skira grönskan! 

Härlig lunchpromenad! 

På kvällspromenaden tog jag med mig stavarna. 

Under förmiddagen hann jag också med ett besök hos fysioterapeuten. Jag ville diskutera mitt bråkiga knä (den gamla beachvolleybollskadan) och lite funderingar kring hur jag ska tänka angående ryggen. De svar jag fick var väl egentligen de förväntade, men ibland vill en bara diskutera lite, och få bekräftelse på att en tänker "rätt". Slutsatsen blev att jag kan köra på med träningen - så länge efterföljande smärta går över inom 24h är det ingen fara. Jag skall dock lyssna på kroppen,  och de övningar som gör mer ont än nytta tyckte han att jag skall hoppa över. Jag skall rörelseträna tills kroppen säger stopp,  och sedan inte forcera mer. Jag skall i första hand träna dynamiskt, och inte heller glömma att lägga in vila.



Kommentarer


Kommentera inlägget här: