Maritha

"Du säger att jag har en liten värld, men den är snygg och full av flärd!"

KBK Hälsocamp On Tour

Kategori: Projekt livsstil

På kvällen igår kom nästan hela familjen hem till mig, åt pizza och umgicks. Lilla bästisen blev något snopen men väldigt glad när hon insåg att faster hade kommit hem - Hon har ju varit här nästan varje dag i en vecka nu, men jag har inte varit här!

Natten blev lång och jag sov bättre än vad jag hittills har gjort efter operationen, även om jag givetvis vaknade många gånger. 

Idag var det sedan dags för KBK Hälsocamp On Tour,  som hade premiär i Skövde. Jag veeeet ; det kan tyckas idiotiskt att gå på något sådant dagen efter att en har kommit hem från sjukhus efter en stor operation, men jag har sett fram emot detta så länge, och kände att jag just nu som allra mest behöver tanka lite inspiration, energi och kärlek från alla dessa underbara människor! 

Jag hade bestämt mig för att dyka upp lagom till föreläsningen, för att orka med den, och inte vara helt slut när det var dags för den.

Susanne Dalsätts föreläsning var fantastiskt bra och inspirerande - Det kom till och med några små tårar mot slutet av föreläsningen! Jag har aldrig suttit så länge som 1,5h efter operationen (max är nog ca 0,5h), och det var lite jobbigt men gick över förväntan! Jag gick upp och gick lite fram och tillbaks och fotograferade när det började kännas alltför jobbigt, så hade jag något annat att tänka på.

Jag räknade översiktligt till att ca 50 personer deltog.


Vi fick provsmaka de goda produkterna från Susannes müsliföretag. 👌

6000 kr skänkte KBK till Susannes insamling till Cancerfonden!!! 

När det var dags för den andra att träna igen så passade jag på att ta mina mediciner och lägga mig en stund på några jackor på en av bänkarna på läktaren. Det gjorde susen, och snart kändes det mycket bättre igen!

Deltagarna fick slita hårt på HIIT-passet, och jag, Karin och Pia fick några tips på nya övningar till Fitcamp


Stort taaaaaack till Jessica Hellback och Slejman Karadag, för att ni är ni och för att ni kan konsten att inspirera och entusiasmera så många andra!!!

Mamma Bergne, Esmira , Pia och Karin - FYRA heeeelt underbara människor!!! 💖💖

Jag är så glad och tacksam över att mina kära vapendragare Karin och Pia var med, och hjälpte mig med allt jag inte klarar av, och dessutom var så snälla att de skjutsade hem mig efteråt!

Jag fick dessutom chansen att äntligen träffa finaste Line IRL ! Line är en fantastiskt vacker och inspirerande tjej med ett pannben av stål och ett hjärta av guld! 

Jag hade också glädjen att få träffa ett helt gäng andra underbara människor (Susanne, Susanne och Madde med flera), som alla var så glada att jag faktiskt hade klarat av att ta mig dit, och deras glädje och kärlek kommer att stärka mig för en låååång tid framöver! 💖💖


Kommentarer

  • Engreb säger:

    du är bäst maritha - en sån inspiration och förebild! Krya på dig och hoppas vi kan träna ihop när du är återställd!

    Svar: Tack detsamma snälla Jessica, vad fantastiskt roligt att höra !!! Det måste vi absolut göra! 😄 💪💪
    Maritha

    2015-02-08 | 21:01:44
    Bloggadress: http://engreb.se
  • Esmira säger:

    heja!
    Glömt inte du är själv en underbara människan!
    Väldigt inspirerande mot dig!
    Krya pÅ dig!
    😘😘😘❤️❤️❤️

    Svar: Tack så hjärtligt snälla Esmira!!! Det var såååå roligt att träffa dig idag! 💖
    Maritha

    2015-02-08 | 21:14:50
    Bloggadress: http://xn--entrn-esa.se

Kommentera inlägget här: