Maritha

"Du säger att jag har en liten värld, men den är snygg och full av flärd!"

Händelserik dag!

Kategori: Hobbyfotograf

Förmiddagen var precis lagom händelserik, och efter lunch skulle jag till förra hemstaden på ett möte, så lunchpromenaden blev lite kortare än vanligt.

Det var en helt fantastisk höstdag, så jag njöt av varje steg på vägen!







Mötet var givande; jag fick klarhet i några saker jag har funderat över!

På väg hem inträffade något mindre roligt; punka, på min kära nyreparerade bil! 😨😰 Typiskt nog var en av bultarna skadad, så nyckeln fick inte fäste, vilket förde med sig att jag inte kunde kossa den aktuella bulten utan var tvungen att tillkalla experthjälp = min käre far! Som grädde på moset dyker det upp en galen dam i 60-årsåldern och skäller som en bandhund, samtidigt som hon spottade ur sig obsceniteter! Jag blev kallad för saker jag aldrig blivit kallad förut, medan jag försökte få henne att inse att jag inte stannat på just hennes bakgård för nöjes skull! Under tiden kom en lastbil, vars förare var en äldre gentleman som förgäves försökte hjälpa mig, och som undrade vad det egentligen var med damen ifråga. Han försäkrade henne om att jag inte stod i vägen, och att jag inte kunde göra något för att flytta bilen i det skick den var. Hon låtsades både skriva ut böter och ringa polisen, men tillkallade istället sin make, som gick emellan när hon tänkte flyga på mig och efter en stund tog med sig henne in.  Fem minuter senare kommer damen ut igen och knackar på rutan till min bil. Hon ser väldigt ödmjuk ut, ber så hemskt mycket om ursäkt och insisterar på att få bjuda mig på kaffe!!! Jag är ganska övertygad om att hennes man läxade upp henne, och talade om för henne att jag faktiskt inte KUNDE köra längre på fälgen! 

Jag är fullt medveten om att det hela låter som en fars, och det är utan konkurrens en av de underligaste dagarna jag varit med om!

Efteråt åkte jag till ICA Maxi och köpte en pannlampa till fyndpris, så nu kan jag genomföra mina kvällspromenader både med stavar eller rent av joggande! 👍🏃🏃🏃

Kommentarer


Kommentera inlägget här: