Maritha

"Du säger att jag har en liten värld, men den är snygg och full av flärd!"

Slö ledig dag

Kategori: Träning

Det kändes som att det var tur att det var en ledig dag för min del idag; har känt mig väldigt slö och inte gjort många knop under dagen. 

När kvällen närmade sig och mitt Vivofit visade den föga imponerande siffran ca 3300 steg så började jag fundera över om jag satt målet på 10000 steg/dag alltför ambitiöst, och om jag kanske borde sänka det...

På kvällen kom finaste bästisen och hälsade på, så att hennes föräldrar och min käre far skulle kunna slå gräs. 

Det var en riktigt trevlig kväll för en promenad med bästisen i barnvagnen!



Nej, jag har inte kjol idag heller, bara väldigt baggy byxor..;)


Vivofit sitter på armen! :)

Efter lite mat och mys var lilla bästisen rastlös/övertrött, så det blev en runda till! Bara ett varv den här gången, sedan stod föräldrarna hemma och väntade på oss!
Detta innebar att dagen trots sin sega start slutade på 16239 steg, och plötsligt känns 10000 steg/dag som ett fullt rimligt mål..;) Det roliga är att det bara är första gången som en måste sätta sitt mål själv, sedan höjer Vivofiten själv successivt målet, så att en ständigt utmanar sig själv.


Maja kom hem ikväll igen, denna gång efter att ha varit borta i tre dagar. Då var hon dock bara hemma några timmar och åt, sov och gosade innan hon stack iväg igen. Dessförinnan hade hon varit borta i sex dagar..:( Det märks att både hon och Zlatan njuter av det underbara vädret; de är ofta borta 2-3 dagar i rad innan de kommer hem, hungriga, trötta och supergosiga.

Kommentarer


Kommentera inlägget här: