Maritha

"Du sÀger att jag har en liten vÀrld, men den Àr snygg och full av flÀrd!"

24fitcamp avslutning

Kategori: Projekt livsstil

Baaaaam!!! DĂ€r satt den!!! 😅đŸ’ȘđŸ’Ș👊 Avslutning av 4:e omgĂ„ngen av Fitcamp4 i Falköping ikvĂ€ll, och vilka resultat!!! 11 Ă„r yngre i metabolisk Ă„lder, 2,5 kilo upp i muskelmassa och 3% mindre i fett% var bara nĂ„gra av de fantastiska resultat vĂ„ra deltagare har uppnĂ„tt pĂ„ bara 4 veckor!!! 


För att inte nĂ€mna alla positiva hĂ€lsoaspekter; piggare, gladare och mindre smĂ€rtor, för att bara nĂ€mna nĂ„gra - Det Ă€r DET vi brinner för!!! 😊👌😄


 Jag var sjĂ€lv lite nervös inför att stĂ€lla mig pĂ„ scannern, eftersom jag vet med mig att jag gĂ„tt upp ett par kilon under dessa fyra veckor. Jag har skött mĂ„ltidsordningen hyfsat och shakat minst tvĂ„ gĂ„nger om dagen. MEN jag har Ă„ter börjat slarva med att Ă€ta lagad mat, och trillat dit pĂ„ sötsakerna igen! Det Ă€r fortfarande 1000 gĂ„nger bĂ€ttre Ă€n det har varit, men nu ska det bli skĂ€rpning igen!!! Hur gick det dĂ„ för mig??? - JO, det visade sig att jag gĂ„tt upp 2,4 kilon i MUSKELMASSA och minskat min fett%; inte sĂ„ mycket, men Ă€ndĂ„!!! Det innebĂ€r att jag har tagit steget frĂ„n normal muskelmassa och hög fett% till hög muskelmassa och hög fett%! NĂ€sta steg blir att bibehĂ„lla hög muskelmassa men minska till normal (och sedan vidare till lĂ„g) fett%!


VĂ€rldens bĂ€sta coachkompanjoner!!! 💞

KÀnner du dig sugen pÄ att haka pÄ oss? - Passa pÄ och anmÀl dig till nÀsta omgÄng, som startar igen efter jul och nyÄr!!!

DĂ„ kommer Ă€ven nyheten Dancecamp till Falköping; ett fantastiskt roligt zumba- och aerobicsinspirerat trĂ€ningspass! 😅👍



Kommentarer


Kommentera inlÀgget hÀr: