Maritha

"Du säger att jag har en liten värld, men den är snygg och full av flärd!"

Jag tog steget!

Kategori: Projekt livsstil

Jag är nu inne på tredje veckan med appen Get running, för att lära mig att löpa. Det har känts bra hela tiden, och jag har ofta kört betydligt fler intervaller än appen har sagt. 

De senaste dagarna har jag haft en del pepptalk med min käre broder Daniel och min grymma kollega Mia, som springer en massa ultramarathon, och således är en löpare av rang. 

När jag gav mig ut för kvällens intervaller tog jag det psykologiskt stoooora steget att ändra inställningen på träningsappen från Powerwalk till Löpning. Jag började sedan med 30 minuters intervallträning (50/50 jogging/powerwalk); dubbelt så mycket som appen sade). Därefter tänkte jag på vad Daniel och Mia sagt, och hörde min träningskompis Bobbys bästa tips för löpträning: "Sätt den ena foten framför den andra och upprepa tills du är hemma!" , så det gjorde jag! Intervallträningen avslutades med 35 minuter sammanhängande löpning/jogging, och det kändes grymt bra! Jag hade kunnat fortsätta (nästan) hur länge som helst!

Ett minimalt steg för mänskligheten, men enormt för mig! Nu känner jag mig ännu mer pepppad inför Blodomloppet och Midnattsloppet! 👍🏃🏃🏃👊

😂😂😂


Kommentarer


Kommentera inlägget här: