Maritha

"Du säger att jag har en liten värld, men den är snygg och full av flärd!"

Ny dator - igen!

Kategori: Det dagliga livet

Den dator jag köpte i förra veckan visade sig bära med sig ett antal irriterande dolda fel, bland annat så var den antagligen bra mycket äldre än jag trodde (när man köper en "ny" dator i butik så tror man ju att den ska vara just NY, även om det är ett skyltex...); den vägrade installera Windows, på grund av att produktnyckeln var för gammal, och den kände inte igen sina egna USB-portar! Detta förde med sig en massa andra onödig och irriterande problem och svårigheter, så idag åkte jag och lämnade tillbaks den, och köpte en ny. Denna gång på Media Markt, där jag köpt flera datorer tidigare, och alltid varit nöjd; det blir ingen mer dator på Elgiganten, så enkelt är det!

Nu "fick" jag istället en råååsa fin dator; Vaio Notebook från Sony, och jag är redan supernöjd! Den är något större än de jag tidigare haft, men fortfarande liten och smidig att ha med på tåget och andra resor.

Kommentarer

  • Malin säger:

    När man ska köpa sånt ska man ha insider hjälp...min kille jobbar på ett av dom stora ställena så jag vet att jag alltid får det bästa ;)

    Svar: Åh, det är ju perfekt! Sedan tycker jag i och för sig att en dator är så personlig, och det är inte alls säkert att jag gillar den som är "bäst". Gillade ju exempelvis min gamla HP Mini-PC jättemycket, och den jag köpte var i princip likadan. I efterhand förstod jag dock att det inte var någon slump att den var likadan; det var antagligen samma årgång också, om inte äldre till och med! -Och den såldes som ny i butiken!! :/
    Maritha

    2013-03-12 | 07:08:12

Kommentera inlägget här: