Maritha

"Du säger att jag har en liten värld, men den är snygg och full av flärd!"

Långt in i mänsklighetens mörkaste skrymslen...

Kategori: Aktuellt

Få saker skrämmer väl oss människor som det här med kannibaler. Samtidigt verkar det ju kittla vår fantasi något oerhört, med tanke på storfilmer som När lammen tystnar och andra, och det är väl så att vi någonstans vill försöka förstå även de mest avvikande och sjuka av hjärnor...

Nu är det en polisman i New York som dömts för att ha planerat att kidnappa, tortera och våldta 100 utpekade kvinnor, till vilka han hade namn, adress och telefonnummer lagrade i sin dator. Mannen har in i minsta makabra detalj beskrivit sina planer i mail och på olika internetforum; bland annat planerade han att binda och långsamt tillaga en kvinna över låg värme, för att "hålla henne vid liv så länge som möjligt"!!! Via internet hade ploismannen kontakt med bland annat en slaktare från Pakistan, som skickade mannen en video på en get som fick halsen uppskuren. Polismannen hade även en egen mentor, som ska ha mördat och ätit upp en femårig pojke.

När han greps ska mannen ha förnekat allvarligt uppsåt, och menat att det hela bara var fantasier; något som juryn inte trodde på, utan dömde mannen för de makabra brotten.

Kommentarer


Kommentera inlägget här: