Maritha

"Du säger att jag har en liten värld, men den är snygg och full av flärd!"

Venghas road to Wacken

Kategori: Musik

Nyligen skrev jag ju om det fantastiska Skaraborgsbandet Vengha, och deras fina vinst i den svenska deltävlingen i Wacken metal battle 2013. I vinsten ingår en backdrop med deras logga samt spelningar på Sabaton open air i augusti och Wacken open air; världens största metalfestival, med 75000 besökare och utsålt sedan i julas! På Wacken open air tävlar de mot 30 andra band om ett skivkontrakt med Wacken records.

Ett fantastiskt pris som innebär stora möjligheter, kruxet är bara att de får bekosta resan och alla omkostnader själva, och därför har bandet nu börjat sälja dessa snygga t-shirts för att få hjälp att kunna förverkliga sin vinst och drömresa.


"Vill ni hjälpa oss till Wacken?
Köp en limiterad "Road To Wacken" t-shirt för 200 kr (drygt 2,5 pizzor) och få era namn placerade på baksidan av denna. Hela festivalspelningen kommer filmas av Wackens filmcrew och vid publicering av materi...alet kommer också era namn finnas med som tack för hjälpen.

"Road to Wacken", som vi kallar projektet, kommer gå till vår resekassa + video eftersom vi måste bekosta allt från egen ficka.

Skicka ett PM här på Facebook om du vill hjälpa till eller ta kontakt med oss via: [email protected]
Förskottsbetalning gäller.

Tack på förhand! /Vengha
"



Jag uppmanar nu även officiellt Falköpings och Skövde kommun att hjälpa till och sponsra Venghas resa till Wacken; det är ju en ovärderlig reklam för våra kommuner och vår fantastiska metalscen!
 

Kommentarer


Kommentera inlägget här: