Maritha

"Du säger att jag har en liten värld, men den är snygg och full av flärd!"

Balkongfix

Kategori: Det dagliga livet

Efter låååång förberedelsetid så kändes detta som en perfekt dag att pimpa samt kattsäkra balkongen!

Känns helt underbart att äntligen kunna utnyttja den fullt ut igen, för att inte tala om att kunna öppna dörren och vädra!

Kommentarer

  • mariasandra säger:

    Vad fint och mysigt det blev på balkongen när du kattsäkrat den med hönsnät. Jag borde göra ngt liknande med min balkong för att Cleo ska kunna gå ut där, vara med. För om jag går ut där måste hon vara instämde i mitt sovrum. Annars kan det inte vädras, det fungerar dock få in lite luft nu när min mamma var så smart att sätta upp en dörrkrok, haka upp dörren lite. Fast så ofta kan jag inte öppna dörren långa studerande heller för grannen rökar så väldigt mycket rök o förpestar den friska luften. :-( Men jag får finner lite vidare hur jag ska kattsäkra min balkong så Cleo kan få komma ut lite där.

    Svar: Det känns faktiskt jättehärligt, och var betydligt enklare än jag hade trott! Jag körde med hönsnät, buntband och silvertejp, men tydligen ska det finnas särskilda kattnät i djuraffärerna, som ska vara lätta att montera.
    katterna är dock så vana vid att de inte får vara där ute (efter att Teal'c, som är världens klumpigaste och mest osmidiga katt) en gång balanserade på balkongräcket och sedan hoppade över till fönsterbelecket, där han fortsatte sin balansgång; snacka om att matte och husse fick hjärtat i halsgropen! Därför har de idag gått ut på balkongen och utforskat lite grand, men så fort jag kommit i närheten så skyndar de sig in igen! Det märks dock att de tycker det är skönt när det är öppet och kommer in frisk luft; då sträcker de ut sig på golvet, strax innanför den öppna dörren :)

    Fy 17, vad jobbigt med storrökande grannar; då längtar en ju inte precis efter att ha öppet..:/
    Maritha

    2013-07-13 | 19:40:36

Kommentera inlägget här: