Maritha

"Du säger att jag har en liten värld, men den är snygg och full av flärd!"

Stockholm har blivit kallt...

Kategori: Det dagliga livet

Detta har varit en dag full av diverse åtaganden; först skulle jag på möte med min handläggare på Försäkringskassan, inför det kommande möte med henne, min läkare och min chef.

Sedan var det dags att åka till veterinären med Zlatan.  Veterinären konstaterade att han har en kraftig ögoninflammation, och tog ett prov för att se om det beror på Chlamydia eller någon annan bakterie. Han fick recept på ögonsalva mot det, och antibiotika för sin ÖLI.  Hoppas att det hjälper, och att det inte är Chlamydia, så vi slipper behandla Maja och Teal'c också!

Efter veterinärbesöket var det bara att åka hem och packa, inför resan till Stockholm, där vi har två studiedagar som väntar.

- Det känns tryggt att vara omgiven av Attendo och "internationella Jesus" !

Connect hotell har ett samlingsrum som verkligen passar en Bokälskare!
När jag äntligen kom fram till hotellet var jag allmänt trött och mörbultad, så då blev det bara lite slappande, TV och läsning på rummet innan det blev ett tidigt sänggående.


Rummet var helt OK, med breeeda sängar (och inte alls låga, även om det var våningssängar), och fräscha toaletter/duschar. Eftersom dessa studieresor kostar en del ändå så valde jag lågprisalternativet, med WC/dusch i korridoren, men det var helt OK; här kommer jag definitivt att bo även i fortsättningen, när vi är i Huddinge!

Kommentarer


Kommentera inlägget här: