Maritha

"Du säger att jag har en liten värld, men den är snygg och full av flärd!"

Apropå barn och djur i bil

Kategori: Aktuellt

Varje försommar sprids information om hur viktigt det är att inte lämna djur eller barn ensamma i bilen medan en själv går iväg för att göra några "snabba" ärenden. Temperaturen i en bil blir väldigt fort väldigt hög, och djur/barn som lämnas ensamma utan vatten riskerar helt enkelt att kokas levande!

Trots dessa varningar är det varje år X antal idioter (ja, det är starka ord, men jag kan inte välja något mildare!) som ändå lämnar sina djur och/eller barn ensamma i bilen, utan tillgång till vatten eller frisk luft! Förra året dog en liten pojke efter att hans pappa glömt bort honom i bilen, och nu rasar "modeprofilen" Margò Fallai (någon som har hört talas om det spöket?) mot polisen, som i förra veckan plockade ut hennes treåriga barnbarn, som lämnats ensam i bilen. Förbipasserande fick ingen kontakt med barnet, och kunde inte heller se att det andades, ändå tycker Fallai att det hela bara är trams, och säger att hon kommer att stämma polisen för sitt agerande!!!



Har du ingen förståelse för polisens agerande, de fick inte kontakt med flickan, det var 28 grader varmt ute och det har hänt en dödsolycka tidigare i år?

– Den dödsolyckan var väl inte mitt inne i stan på en lastplats och då var det flera timmar. Här handlade det om en kvart, det finns ingen anledning för polisen att hoppa på min bil.

- Här bevisar Fallai sin enorma okunskap och ignorans; mitt i staden, på en lastplats blir ju temperaturerna än högre när solen ligger på och gassar, än under ett träd ute på landet! Hoppas innerligt att hon åker på rejäla konsekvenser av sitt agerande; hon är helt enkelt för korkad för att få förtroendet att ansvara för några barn eller djur! Det bevisar hon definitivt genom sitt totala oförstående för riskerna med det inträffade, och att hon dessutom inte har någon tidsuppfattning, då vittnen (som dessutom filmat) säger att hon var borta i minst en halvtimme.


28 grader utomhus och solsken innebär således runt 100 grader i bilen; undrar om fru Fallai själv skulle vilja sitta där i en halvtimme..?
 

Kommentarer


Kommentera inlägget här: