Maritha

"Du säger att jag har en liten värld, men den är snygg och full av flärd!"

Är Du Diablo-änka?

Kategori: Datanörd

Har du haft en tuff vecka? Har du svårt att fånga din partners uppmärksamhet? Går detta möjligen att härleda till släppet av Diablo 3? Då har den franska sexsshopen Absoloo en god nyhet till dig; om du lägger upp en bild på dig när du håller i ett exemplar av spelet så får du en dildo!

Erbjudandet kommer via Absoloos officiella blogg: ”Har din man inte lämnat sin dator sedan släppet av Diablo III? Det är fortfarande långt kvar tills du finner dig i hans armar under en romantisk kväll... Saken är den att din man hellre letar magiska juveler, trollkarlshandskar och tunga krigsklubbor i hopp om erfarenhetspoäng snarare än att utforska din g-punkt.” -Och även om sajten uttryckligen riktar sig till kvinnor i sitt blogginlägg menar de också att allas bidrag, oavsett vilket kön och sexuella preferenser man har, är välkomna.



Jag kan inte annat än att tycka att det var ett lite humoristiskt sätt av företaget ifråga att göra reklam för sina varor :)

Kommentarer

  • Malka säger:

    Ja, jag är en Diablo-änka. Fast min bättre hälft sliter sig från spelet emellanåt - för att renovera! Men det var ett kul drag av Absoloo!

    2012-05-23 | 10:09:02
    Bloggadress: http://yogasmurfen.blogspot.com
  • Marica säger:

    Jag är också Diablo-änka. Känns nästan som att vara singel igen och bo själv. Haha. Fast min andra hälft sliter sig ifrån datorn i alla fall tillräckligt länge att jag inte behöver ta del av Absoloos erbjudande. :P Men helt klart en rolig och smart reklam drag utav Absoloo då det är många som just nu är änkor.

    2012-05-23 | 21:34:21
    Bloggadress: http://iminhylla.wordpress.com

Kommentera inlägget här: