Maritha

"Du säger att jag har en liten värld, men den är snygg och full av flärd!"

Relax, Madonna!

Kategori: Debatt

Madonna har chockat världen med sitt artisteri i över 30 år. I början av 80-talet var det verkligen chockerande att en ung kvinna var så öppen med sin kropp och sitt sexliv som Madonna. Hon kom som en frisk fläkt och skakade om världen.

Sedan dess har hon uppträtt som en kameleont, och växlat skepnad efter tidens vindar. Personligen tycker jag nog att hon var som bäst i början av 2000-talet, med sin cover av American pie, bland annat.
 
 

Nu är Madonna 54 år gammal, och man kan säga att hon har gått "back to basics"; så gott som dagligen ser vi i kvällspressen "skandalbilder", där Madonna visar brösten, rumpan och annat. Orkar vi verkligen uppröras längre? Jag suckar djupt, och tycker mest synd om kvinnan, som en gång var den största, men numera endast känns patetisk... Madonna är för mig den kvinnliga motsvarigheten till Peter Pan (eller Michael Jackson, för den delen); pojken som inte ville växa upp. Hon ses med allt yngre män - när de fyller 25 lämnar hon dem för någon ännu yngre.

 



Denna bild visar ganska tydligt vad jag menar; trots att Madonna tränar övermänskligt hårt och pressar sin kropp till det yttersta så åldras hon, och hennes kropp med henne! Jag tycker att det är dags att hon tillåter sig själv att ta det lite lugnt och bara njuta av livet!

Kommentarer

  • Sigrid Drakhjärta säger:

    Sista bilden är fejk :) Kroppen med Jimi Hendrix tatueringen tillhör minsann en annan liten tant (men kommer inte på vad hon heter just nu). Tycker dock hon ser läskig ut på alla sina bilder, det kan ju inte vara nyttigt att fortsätta träna lika hårt som i sin ungdom när man är 54?

    Svar: Tänk att jag anade nästan detta..;) Kan bara hålla med om att hon ser läskig ut på de flesta bilder, exempelvis den näst nedersta. Tror inte alls att det är nyttigt att pressa sin kropp så hårt så länge som hon har gjort; det gör ju inte ens en elitidrottare!
    /Maritha
    Maritha

    2012-06-17 | 09:35:19
    Bloggadress: http://granspira.wordpress.com
  • E säger:

    Förlåt att jag kommenterar ett så gammalt inlägg men blir så irriterad så att jag inte kan hålla mig;) Alla ni som håller på och kommenterar att "Madonna borde åldras värdigt", "hon tränar för mycket" osv. har ni ens sett människan i verkligheten så att ni kan uttala er? Det ni sett är löpsedlarna som visar "skräckbilder"(förmodligen photoshoppade) på Madonna. För det finns ju inget roligare än att skratta åt åldrande kvinnor... Att skratta åt kändisar man inte ens känner utan bara sett på bild är PATETISKT.. att köpa skvallertidningar är PATETISKT men det är knappast patetiskt att vilja se bra ut och ta hand om sin kropp även om man är(nu kommer det hemska)kvinna OCH 50 plus. Så sluta hacka på Madonna, jag har sett henne från en meters avstånd och denna kvinna ser FANTASTISKT ut. Helt felfri hy, väldigt snygg kropp, hon ser inte bara snygg ut utan hon är också genuint VACKER. Plastikoperationer och träning till trots, I don´t give a sh*t för snyggare 54 åring får man leta efter.. Hon ser på riktigt 20 år yngre ut.. Helt ofattbart!!! Kolla bara in det här klippet. http://www.youtube.com/watch?v=03Fuhmbc4ug Och glöm inte att ta hand om dig. Med vänliga hälsningar E

    Svar: Men frågan är om man verkligen MÅSTE se yngre ut, kan man inte bara få se ut som 34, 54, 74 eller till och med 94 (om man har turen att bli så gammal), utan att känna pressen att man måste fixa sig för att se yngre ut??
    Maritha

    2012-09-16 | 15:35:22
  • E säger:

    Jo håller absolut med dig!!! Men tycker inte det är något "fel" med att man vill se så bra ut som man kan för sin ålder, vilket Madonna försöker(och lyckas med att) göra... Men det här med att folk idag vill se yngre ut är ju lite en annan fråga. Folk hade kritiserat Madonna även om hon inte hade plastikopererat sig för att "hon inte åldras värdigt", "beter sig som om hon vore 20 fast hon är 54" osv.osv. Så då ställer jag motfrågan, vad är det för fel med att vara livsbejakande när man är över 50? Måste man sitta tyst i ett hörn och sticka i den åldern? Kan man inte få roa sig, fortsätta arbeta och vara på det sätt som man alltid har varit? Varför ska man helt plötsligt bli pinsam och patetisk för att man fortsätter göra det som man gjorde när man var 44 fast man nu är 54? Och varför förlöjligas just Madonna när hon gör saker som så många utav hennes manliga kollegor också gör? Dessa kommer undan på ett helt annat sätt för att dom är MÄN. Här har du ett exempel http://www.dailymail.co.uk/tvshowbiz/article-2059277/Fearne-Cotton-meets-Ronnie-Woods-girlfriend-Nicola-Sargent-25.html Det pratas inte lika mycket om att Ronnie wood har en 40 år yngre flickvän som det görs om att Madonna har en 30 år yngre pojkvän....

    Svar: Håller absolut med om att man kan (kanske till och med BÖR) jobba på att vara sitt bästa jag på alla sätt, även upp i åren! Livsbejakande och roliga upptåg tycker jag bara är roligt och härligt, oavsett ålder, och stickning är ju "inne", och populärt i alla äldrar nu!
    Det här med att åldersskillnader i par främst uppmärksammas om det är kvinnan som är äldst är ju ett annat problem. Jag tycker absolut inte att man "måste" ha en partner i samma ålder, även om det kan underlätta genom att man mer troligt är i samma fas och på samma plats i livet.
    Maritha

    2012-09-16 | 21:35:41

Kommentera inlägget här: