Maritha

"Du säger att jag har en liten värld, men den är snygg och full av flärd!"

Förfrågan om föredrag

Kategori: Det dagliga livet

Imorse ringde den kursansvariga lektorn från Linnéuniversitetet i Växjö och frågade om jag och Helena kan tänka oss att komma i höst igen och ha föredrag om kvantitativ forskningsmetodik/enkätundersökningar, med utgångspunkt från vår magisterstudie. Det var tydligen mycket uppskattat när vi var där senast, och nu när studenterna gjorde sin kandidatuppsats så hade de diskuterat att "Så gjorde ju Maritha och Helena, så kan ju vi också göra..." Det är ju jättekul om man kan inspirera någon, och hjälpa dem att genomföra ngågot bra på ett smidigt sätt!
 
Givetvis tackade jag ja, det är ju alltid roligt att vara efterfrågad och uppskattad, och komma ut och dela med sig av våra erfarenheter! Denna gång kommer de troligen också att filma vårt föredrag, för att kunna använda det fler gånger utan att vi ska behöva åka ner.
 

Kommentarer

  • How hollow heart and full säger:

    Hej! Kan det tänka sig att det, bland annat, är för lärarstudenterna som ni ska föreläsa? Jag läser vid Växjö och ska skriva mitt examensarbete kommande termin. Om det är kring 5-6 september så är det så.

    Svar: None
    Maritha

    2012-06-23 | 12:10:15
    Bloggadress: http://howhollowheartandfull.wordpress.com
  • Maritha säger:

    Tyvärr ska vi inte föreläsa för lärarstudenterna, det blir bara för sjuksköterskestudenterna, inklusive olika specialistinriktningar.
    Kul med examensarbetet; vad ska du skriva om?

    2012-06-24 | 07:44:59
    Bloggadress: http://maritha.blogg.se

Kommentera inlägget här: