Maritha

"Du säger att jag har en liten värld, men den är snygg och full av flärd!"

katter och biljard...

Kategori: Det dagliga livet

Hämtade i förmiddags hem lilla Maja från "sommarbetet" hos svärmor, där hon varit sedan i torsdags. Det var en mycket nöjd men mycket trött liten katt som kom hem! Hon verkar dock inte ha fått så många fästingar den här gången; hittills har jag bara plockat bort fyra stycken (förra gången blev det 10!)...
 
Även fästmannen hade tillbringat natten hos sin kära mor och hennes man, med vilken han har en ständigt pågående biljardturnering... Tror det var Dicks tur att kamma hem vinsten igår.
Nu har fästmannen åkt vidare till sommarjobbet i Strömstad, för att tillbringa några veckor där innan nästa ledghet..:/
 
 
PS: Om ni undrar varför inte Teal'c var med på sommarbetet så beror det på två orsaker; dels så är han verkligen en utpräglad innekatt, som på sin höjd går ut och vänder. Maja, däremot, älskar att vara ute; hon springer, klättrar, smyger samt fångar möss och fåglar som inte är snabba nog - Kort sagt njuter i fulla drag. När hon sedan kommer hem så är hon smalare än någonsin och supertrött, på grund av att hon springer så mycket, och passar på att njuta av att vara ute - Inte kan man ligga och sova när det finns så mycket att upptäcka!
Teal'c är dessutom så oerhört hemmakär att han blir orolig om han är borta hemifrån för länge, såväl från hemmet som från matte och husse; allt ska vara precis som vanligt!
Det är verkligen härligt att de har så vitt skilda personligheter <3

Kommentarer


Kommentera inlägget här: