Maritha

"Du säger att jag har en liten värld, men den är snygg och full av flärd!"

J&%#a raggare!

Kategori: Det dagliga livet

I huset bredvid vårt bor en eller flera raggare. Hen/de brukar med jämna (täta) mellanrum ha fest, och ett av de tillfällen var igår/inatt. De spelar musik så att det ekar inne i vår lägenhet; man kan höra precis vad som spelas, varje ord i texten, och de bor i huset bredvid!!! Som att det inte vore nog så hänger de ut från balkongen och sjunger/skrålar med och "dunkar plåt".

Till slut ger de sig iväg, och man kan äntligen somna... För att väckas strax efter 03, då de kommer tillbaks från "var de nu har varit", och står och pratar/skrålar på innergården i en dryg halvtimme. Denna halvtimme har de också med sin bil, som låter som ett reaplan, och står på under hela denna tid, och givetvis måste de under tiden gasa/"burna", så att hela grannskapet garanterat väcks!
Till slut går de i alla fall in i lägenheten, och bilen åker iväg. Jag är dock klarvaken, och lägger mig för att läsa en stund, vilket jag är evigt tacksam för en timme senare, när bilen kommer tillbaks, och samma procedur upprepas en gång till, om än något kortare och inte riktigt lika högljutt..:/

Sedan kunde jag och katterna äntligen sova - en bit efter 04 på morgonen!
Som resultat av denna natt är jag stel som en planka och extra öm i varje muskel i hela kroppen..:/
 
- Som vanligt är det inte bilen på bilden som figurerar i inlägget...

Kommentarer


Kommentera inlägget här: