Maritha

"Du säger att jag har en liten värld, men den är snygg och full av flärd!"

Tillbaks till brottsplatsen...

Kategori: Det dagliga livet

Idag har jag och min kära kollega Helena varit på Linnéuniversitetet i Växjö. Det var ganska exakt ett år sedan vi var där senast, så det var riktigt roligt att vara tillbaks; det var inte utan att man blev lite nostalgisk..:)

Orsaken till att vi nu återvände till brottsplatsen var att den examinator vi hade när vi gjorde vår magisterexamination tyckte att vår uppsats/studie var så bra att hon bad oss komma tillbaks och föreläsa om kvantitativ forskningmetodik, med inriktning på enkätstudier och vår uppsats/studie som utgångspunkt; det känns verkligen som ett gott betyg, så vi är väldigt glada och stolta! :)

Vi var där för ganska exakt ett år sedan och nu var det dags igen. Vi föreläste båda gångerna för specialistsjuksköterskestudenter (det vill säga avancerad nivå), och båda gångerna livesändes det till de distansstudenter som inte hade möjlighet att komma in. Skillnaden idag var att det även spelades in för framtida bruk, så att de ska kunna visa vår föreläsning lite oftare utan att vi behöver komma ner. Vi kommer då att få betalt för varje gång föreläsningen visas, så vi räknar med att "stim"-pengarna snart ska börja rulla in..;) Nej, men allvarligt talat så känns det jätteroligt att få den positiva feed-backen på något som vi lade ner mycket tid, energi och kraft på! Idag pratade vi lite mer med den ordinarie läraren i just kvantitativ forskningsmetodik, och även hon gav oss mycket beröm, och tycker att det är tråkigt att det filmades, så att vi inte kommer att komma ner "live" mer...

Nu är det slut på detta ego-boostande inlägg, är ganska seg i huvudet efter att ha tillbringat många timmar på järnvägen idag!

Kommentarer

 • Malka säger:

  Vad roligt! Grattis till er!

  Svar: Jättekul! Det känns alltid bra att få positiv respons och uppmärksamhet för det man gör, och slitit hårt för! :)
  Maritha

  2012-12-19 | 08:23:21
  Bloggadress: http://yogasmurfen.blogspot.com

Kommentera inlägget här: