Maritha

"Du säger att jag har en liten värld, men den är snygg och full av flärd!"

PartyLite enhetsträff med Incensio

Kategori: Party Lite

Ikväll hade vi i PartyLites fantastiska enhet Incensio! enhetsträff. Det finns med all säkerhet de enheter som är både större än oss och säljer mer än oss, men jag kan garantera att det inte finns någon enhet som har lika roligt som vi när vi träffas! Vi är verkligen ett härligt gäng, i alla åldrar, från Bebberias som nyss fyllde 1 år till Sivan som är pensionär, och vi har lika roligt ihop varje gång vi träffas!

Vår underbara boss heter Nanny, och det är hon som sätter ribban. Hon döpte enheten till Incensio!, som betyder Brinn! på latin, som en uppmaning till var och en att brinna för det vi gör, oavsett i vilket sammanhang och på vilken nivå det gäller. Det är bara vi själva som bestämmer vart ribban ska ligga!




Jag hade den stora turen och glädjen att vinna på kvällens Go Insane - lotteri, och kvällens vinster var ett Dessert 3-veksglasljus i doften pepparminstkräm och en teljusblandning med dofterna i serien förbjuden frukt, eller "de förföriska dofterna", som jag brukar kalla dem..:)

Kommentarer


Kommentera inlägget här: