Maritha

"Du säger att jag har en liten värld, men den är snygg och full av flärd!"

Aftonbladet Hemma: Köksspecial

Kategori: Aktuellt

Ni som köpte Aftonbladets Heminredningsbilaga i helgen hade den stora förmånen att få se min svärmor Anette och hennes man Dicks underbara lantkök!



Det hela började i slutet av augusti, när de blev kontaktade av en reporter från Aftonbladet. Denne hade Googlat på platsbyggda lantkök och fått syn på deras kök. Givetvis blev hon förtjust och ringde upp och bad att få komma och göra ett reportage. Resten är numera historia...



Reportern frågade dessutom Anette om tips på hur man kan ge sina möbler den där underbara, gammaldags patinan som de har på sina möbler, så det blev ett uppslag till :)


Stort grattis till Anette och Dick, många med mig har sagt och tyckt att ert underbara hem är värt att vara med i heminredningstidningar; jag har en känsla av att det här bara är början...

Kommentarer

  • Malka säger:

    Vilket fint kök! Och vad kul att få visa upp det i tidningen!

    2011-10-10 | 09:26:59
    Bloggadress: http://yogasmurfen.blogspot.com
  • Maritha säger:

    Det är jättefint, de är verkligen beundransvärda som har byggt det på plats helt själva! Jätteroligt för dem att få visa upp det i tidningen, men de är som sagt var värda all uppmärksamhet för sitt underbara hem (kolla in deras blogg om du vill bli grön av avund...), och jag tror att vi kommer att få se mer av det i inredningstidningar framöver!

    2011-10-11 | 21:38:38
    Bloggadress: http://maritha.blogg.se/

Kommentera inlägget här: