Maritha

"Du säger att jag har en liten värld, men den är snygg och full av flärd!"

Julklappar till Kvinnohuset

Kategori: Aktuellt

Fantastiska Nanny har dragit igång initiativet att samla in juklappar till de barn som befinner sig på Kvinnohuset. De har av fruktansvärda anledningar tvingats ifrån sitt hem, och tvingas att fira julen borta från sina nära och kära, så hjälp oss att göra det så bra som möjligt för dessa barn!

Om du också vill hjälpa till så kan du lämna julklapparna inslagna, märkta med ungefärlig ålder/innehåll så att personalen vet vilket barn ditt paket passar bäst till. Tänk gärna brett, så att julklapparna passar barn i alla åldrar, och både flickor och pojkar.



Alla barn (och vuxna också, för den delen) behöver få en julklapp eller två!
Hjälp oss att hjälpa, så att detta även gäller de barn och mödrar som befinner sig gömda på kvinnohus runt om i Skaraborg i jul!!!

Julklappar kan i nuläget lämnas till:
* Maritha Johansson, antingen på jobbet eller hemma (har en "insamlingslåda på jobbet, där det går utmärkt att lämna din klapp!).
* Nanny Lundin, Klarabergsgatan 16, Hjo.
* Fotograf Kajsa Thorén, Tidaholm.

Enklast för många är nog att kontakta mig via bloggen, Facebook eller SMS, så kan vi komma överens om lämpligt sätt som jag kan ta emot julklapparna för vidarebefordring till Kvinnohuset.

Givetvis kan du även lämna förbrukningsartiklar och andra "vardagsartiklar" till oss även nu!

Kommentarer


Kommentera inlägget här: