Maritha

"Du säger att jag har en liten värld, men den är snygg och full av flärd!"

Happy Days

Kategori: Party Lite

I Juli har Party Lite Happy Days för gäster, så passa på att fynda Du också!



I Augusti har Du som vill vara värdinna för en visning (kanske en SPA-visning utomhus om vädret är fint?) möjlighet att köpa hela 96 votivljus för bara 140 kr (varav många av dofterna inte finns kvar i höstkatalogen...)!
Du som gäst har i augusti dessutom för första gången chansen att köpa vårt unika Glolite pelarljus, finns i dofterna havssalt och drivved samt stilla ocean- två dofter som båda försvinner redan i september!  

Well Being Spa Handvård   Well Being Spa Snabbmanikyr   NYHET! Lavendeldröm Linne- & Rumsspray   Otroliga Händer presentset   Lavendeldröm gästtvålar
Vi har många härliga produkter för hemma- SPA:et, eller vad sägs om pedikyr, otroliga händer presentset eller diverse duschcrémer, sockerpeeling, bodylotion och bodybutter- allt förstås i våra mest omtyckta dofter?

I kolumnen här till vänster hittar Du både sommarkatalogen och den ordinarie katalogen, ur vilka många produkter utgår den sista augusti, så har Du några sommarfavoriter så passa på att köpa dem innan de utgår ur sortimentet!

Den 23 augusti kl: 18:00 på Valhall i Skövde är det sedan vernissage för höstkatalogen med alla dess nyheter. Biljetter kan Du som vanligt köpa av mig; de kostar 50 kronor.

Om Du tycker att något av detta låter lockande, eller har något annat Du vill fråga om så lämna en kommentar nedan så hör jag av mig!

Individuellt hantverk för en rik textur.    Ögonblickligt ljus från topp till tå.  

                        Bränns långsamt med en lätt doft.

Kommentarer


Kommentera inlägget här: