Maritha

"Du säger att jag har en liten värld, men den är snygg och full av flärd!"

Måns blir allsångsledare

Kategori: Musik

Igår blev det officiellt att Måns Zelmerlöw tar över allsångsfacklan efter Anders Lundin. Det är verkligen ett oerhört smart val av SVT; Måns är ung, populär och kan föryngra allsången ytterligare och göra den ännu mer populär än den redan är. Han verkar dessutom oerhört hängiven sitt uppdrag; i en radiointervju igår sade han att han kunde tänka sig att leda Allsång på Skansen i max 43 år..;)

I samma intervju kommenterades också det faktum att sambon Marie Serneholt gör ett strålande jobb som programledare för Melodifestivalen: Familjen Zelmerlöw- Serneholt tar över musik- Sverige!I dagens nättidningar rasar dock SVT:s medarbetar (älskar att de alltid rasar; tur att de vet vad som är viktigt här i världen...) mot gubbväldet. Jaja, just Måns är ett bra val, men det hade varit ännu bättre om de hade valt en kvinna- varför inte Lotta Engberg? -Hon gör ju Allsång på Liseberg så bra för 4:an! Jaa, kanske just därför att Lotta Engberg gör ett konkurerande program för en konkurerande kanal- har ni tänkt på den lilla, lilla detaljen? Kan den kanske ha betydelse för varför hon inte kommer att leda Allsång på Skansen för SVT?

Jag kan dock hålla med om att SVT är ett gubbvälde utan dess like, och jag skulle kunna tänka mig alternativet att välja bort SVT och slippa TV-licensen; kan inte det vara ett alternativ till ökad licens för datorer, Eva Hamilton??

 Tillägg 110226: Efter att ha sett kvällens melodifestival konstaterade vi att förutom Måns så vore Linda Bengtzing den optimala personen att ta över Allsång på Skansen!
En ung, folkkär kvinna som är oerhört populär bland svenska folket, inom alla åldersgrupper.
Den enda nackdelen som vi kunde komma på var att hennes oerhörda energi riskerar att orsaka hjärtinfarkt bland programmets tittare...

Kan DU komma på en bättre allsångsledare än Linda Bengtzing?

Kommentarer


Kommentera inlägget här: