Maritha

"Du säger att jag har en liten värld, men den är snygg och full av flärd!"

Brev från brevbäraren

Kategori: Det dagliga livet

Igår fick vi brev från brevbäraren! Det visar sig att våra brevinkast är för små, tröga, trasiga och att lyset dessutom är dåligt. Detta utgör en stor arbetsmiljörisk för brevbäraren, så inom en månad kommer vi att vara tvungna att hämta vår post på postens Företagscenter om inte hyresvärden gör någonting åt det!

Tydligen har posten sedan två år tillbaks klagat på ovanstående, huvudskyddsombuden och och Arbetsmiljöverket håller med om att det är en arbetsmiljörisk och att brevbäraren inte längre kan dela ut post på dessa villkor, men alla hyresvärdar vi haft under de här två åren har helt ignorerat frågan!
Ja- alla- vi har ju inte bara haft en hyresvärd utan bytt oftare än årstiderna växlar! Förresten är det väl just därför de har valt att ignorera allt som kostar pengar, det vill säga alla former av underhållsarbete (vi har inte sett röken av något under de nio år vi har bott här)...

 

Jag tycker att det nu är hög tid att vår hyresvärd tar sitt ansvar och gör lite underhållsarbete- ni kan väl börja med brevinkasten, så att vi slipper åka  eller gå över halva sta'n för att hämta posten?!

Kommentarer


Kommentera inlägget här: