Maritha

"Du säger att jag har en liten värld, men den är snygg och full av flärd!"

Tvättknep och biljetter bokade

Kategori: Det dagliga livet

Jag hade tvättid nu på morgonen kl: 07-12, och ni som känner mig vet exakt hur morgonpigg jag är... Återstår bara en sak att göra: Tvätta inatt, för att sedan utnyttja den "riktiga" tvättiden till att låta tvätten torka ordentligt, för en gångs skull! Tvättstugorna i vårt område är en riktig följetong; en av de saker som inte fungerar som de ska är att tvätten aldrig blir torr, men nu har jag hittat knepet för det, hihi..;)
Jag har även kommit på vilken av tvättstugorna man ska undvika om man inte vill ha nytvättad tvätt som luktar mögel när man har kört den i den nya (!) torktumlaren - tyvärr verkar de flesta andra också ha kommit på det, den tvättstugan är inte så populär...
Tills värden har fixat tvättstugorna så kommer jag i alla fall att köra på min nya taktik!

Nu till den roligare nyheten: Igår bokade vi biljetter till en 3-dagarskryssning till Riga!
Buffé ingår på dit- eller hemresan, och trerätters à la cartemeny på den andra resan. Båten har soldäck, där man kan njuta om vädret är fint..:) Transferbuss går regelbundet mellan hamnen och gamla sta'n i Riga, och  man har sedan sju timmar att strosa runt i de gamla kvarteren, och/eller sol och bad om vädret är fint.
Jag ser verkligen fram emot detta; det kommer att bli en toppenresa!

Kommentarer


Kommentera inlägget här: