Maritha

"Du säger att jag har en liten värld, men den är snygg och full av flärd!"

Vernissage när Party Lite gick Off Road

Kategori: Party Lite

Party Lite är ute på en stor Road Trip, men gick ikväll Off Road och besökte Valhall i Skövde.
Alla sommarkatalogens nyheter visades, det var lotterier, mingel och Sveriges chef Christer Fraser var på besök, och presenterade äntligen den stora unika världsnyheten som Party Lite har patent på.


Christer hälsar alla välkomna.

     

De nya sommardofterna: Saftig Apelsin, Bärkompott och Lime Tvist.


Groda teljushållare: Lycka, frid och kärlek.


Härligt somriga färgklickar!

 


Massor av härliga ljus!


Pop Fusion teljushållare.

Strandinspiration är serien som passar lika perfekt inne som ute på balkongen eller altanen.


Strandinspiration Centerpeice kan byggas ihop på olika sätt, ett exempel är som på bilden, till en krans.


Zen Vattenfall av stenliknande konstharts. Inklusive ett votivglas och en påse med flodstenar samt elkabel och pump. På uppdrag från en gäst lyssnade jag idag efter om huruvida man hörde pumpens surrande eller ej, och det gör man inte. Däremot hörs vattnets rofyllda porlande, mysigt!

 


Trollslända och fjäril, votivljushållare. Med trollsländan följer en pinne, så att du kan sätta den i en blomsterrabatt eller liknande, och fjärilen kan du placera på trädgårdbordet eller hänga upp i den medföljande kedjan. Båda är tillverkade av väderbeständig metall.

Jag vann den fina fjärilen på lotteriet, så den ska få följa med på mina visningar, när den inte pryder min balkong i sommar :)


Christer Fraser

"Världsnyheten då, berätta om världsnyheten!?" Sitter du nog därhemma och tänker nu..;)
OK, världsnyheten har fått det mystiska namnet GloLite, och är ett helt nytt sorts pelarljus, där ljusskenet går nedåt och lyser upp hela ljuset. En bild  kan säga mer än tusen ord:

     



Ljusens yta har en struktur, precis som de marmorerade pelarljusen, som när den blir upplyst inifrån bildar en jättefin mönstring.

GloLite kommer att börja säljas först i höst, men Du som är värdinna för en kvalificerad visning i juni har nu den unika chansen att, förutom få ett presentkort på ljus i de tre nya sommardofterna även få ett GloLite helt gratis, före alla andra! Hör av dig till mig, via en kommentar här i bloggen, mail eller SMS så bokar vi in en dag!

Kommentarer


Kommentera inlägget här: