Maritha

"Du säger att jag har en liten värld, men den är snygg och full av flärd!"

Studie och stipendium

Kategori: Studier Vårdvetenskap

Jag och Helena har sökt medel från FoU för vår studie, och igår fick vi besked om att vi har blivit beviljade dem! Dock meed en modifikation: Eftersom vi inte visste hur lång tid det skulle ta att färdigställa studien så sökte vi medel för resorna även i höst, och det blev vi givetvis inte beviljade, eftersom de vet att vi kommer att bli färdiga till sommaren.

Just nu så känns det oerhört positivt med vår studie; vi får så mycket positiv feed-back från alla möjliga olika håll, både från respondenter, FoU, intresseföreningen för infektionssjuksköterskor i Sverige (IFIS), mm. Detta gör givetvis att allt känns mycket lättare, även om det är mycket att göra med en så här stor studie.

På tisdag har vi seminarium i Växjö, där vi kommer att presentera ett "halvtidsresultat", efter att 50% av enkäterna har kommit in. Därefter ska vi träffa vår handledare, som vi inte har träffat sedan vi började lämna ut enkäterna. Seminarierna är alltid mycket intressanta och givande, så det kommer att bli en väldigt rolig och intressant dag! 

Kommentarer


Kommentera inlägget här: