Maritha

"Du säger att jag har en liten värld, men den är snygg och full av flärd!"

Resultatseminarium och handledning

Kategori: Studier Vårdvetenskap

Idag hade jag och Helena resultatseminarium och handledning på Linnéuniversitetet i Växjö. Det var en lagom fin vårdag för en roadtrip, och vi åkte nästan inte vilse alls; bara lite grand på vägen hem, men  det var så lite att det nästan inte räknas- lite äventyr och sightseeing måste vi ju ha på våra resor, annars har vi ju ingenting att skriva i vår kommande bok..;)

Till resultatseminariet hade vi efter att 50% av enkäterna kommit in gjort en enkel sammanställning med stapeldiagram och en enkel översiktlig analys. Till slutseminariet kommer vi att få hjälp av en statistiker på FoU, som kommer att hjälpa oss att göra mer avancerade analyser, jämförelser och tester.
Seminariet var (som vanligt) mycket givande; det blev intressanta diskussioner, vi fick tips om tabeller till presentationen i uppsatsen och det var väldigt intressant att få höra om de andras studier.
Preliminärt datum för slutseminarium är nu satt till 13/6.

På handledningen fick vi givande och positiv feed-back. Vår handledare tycker att vi jobbar på bra och konstaterade att vår uppsats börjar bli mer färdig nu. Hon frågade oss också om vi inte (efter examinationen) ska göra en sammanställning av vår uppsats för att skicka in till någon/några tidsskrifter. Detta har vi faktiskt pratat lite smått om, och det vore ju väldigt roligt...

Som vanligt var dagen i Växjö väldigt givande, och gav oss lite ny energi; nu kan vi jobba på i några dagar till..:)

Kommentarer


Kommentera inlägget här: