Maritha

"Du säger att jag har en liten värld, men den är snygg och full av flärd!"

After Work

Kategori: Nöjen

Ikväll var det dags för After Work. Vi gick till Glädje, eftersom vi tyckte att det var så bra senast vi var där.



Tyvärr blev vi djupt besvikna den här gången, och Glädje kommer inte att få några fler besök av infektionskliniken.

Buffén var snålt tilltagen, och dessutom var kycklingen inte ordentligt tillagad, utan den var röd och blodig när man skar i den. Den servitris Annica påpekade detta till var väldigt trevlig, och gick genast ut till köket och sade till. Vi tyckte dock att det var anmärkningsvärt att de inte tog ut den omgången med kyckling, utan lät den stå kvar för servering. Alla vi andra fick sedan också röd och blodig kyckling.

När det sedan kom en kille med förkläde och frågade om allt var bra så påpekade vi detta, och en professionell restaurangpersonal skulle givetvis ha bett om ursäkt och försäkrat oss om att det aldrig skulle hända igen.
INTE denna kille; han menade att röd och blodig kyckling inte är det samma som att den skulle vara otillräckligt tillagad... Han garanterade oss också att ingen av oss kommer att bli sjuk av att ha ätit kycklingen som serverades, för han hade minsann haft Salmonella så han visste  vad det handlade om. När vi påpekade att vi allihop arbetar på infektionskliniken blev han bara ännu mer kaxig, och sade åter att vi inte behöver vara rädda, för han kan garantera att vi inte kommer att bli sjuka...

Efter detta oprofessionella bemötande fick vi nog och bestämde oss för att aldrig mer äta på Glädje, så vi gick vidare till Pim's där vi tog vår efterrätt, kaffe och starkare drycker för dem som föredrog det.


Utanför Pim's finns dessa vackra istappar, hoppas bara att ingen får dem i huvudet...







Tillägg 101127: Så här såg det tydligen ut senare på kvällen:


Ni är väl för söta..;)

Kommentarer

  • Anna säger:

    Men menar han allvarligt att han kan garantera att ingen kommer att dö eller bli sjuk. Vilken fjant. Jag har för mig att alla kycklingar bär på ett ämne som är farligt och har man otur så blir man sjuk. Jag äter det mesta rått men kyckling aktar jag mig för. Det får ta den tid det tar att göra. Annars kan jag göra någon annan mat om jag vill äta tidigare. OM ni betalade för den dåliga maten och har sparat kvitto så kan ni ju försöka kräva pengarna tillbaka. Kram

    2010-11-27 | 20:52:04
    Bloggadress: http://www.psykoz.suntuubi.se
  • Maritha säger:

    Ja, det var verkligen en riktig idiot! Självklart kan han aldrig garantera att ingen ska bli sjuk; om inte annat så kan det ju bli så av skumpen, att någon råkar bli sjuk just den dagen eller dagen efter... Just kyckling är ju jättelurigt, och man kan bli väldigt sjuk under lång tid, så han borde vara lite mer ödmjuk!

    Dessutom ska ju aldrig restaurangpersonal ställa sig och vara kaxig mot gäster som klagar; det är bara att beklaga och lova att det aldrig ska hända igen!

    2010-11-27 | 21:49:50
    Bloggadress: http://maritha.blogg.se/
  • Ida säger:

    Härlig bild :9

    2010-11-27 | 22:44:03
    Bloggadress: http://ipeterson.blogg.se/

Kommentera inlägget här: