Maritha

"Du säger att jag har en liten värld, men den är snygg och full av flärd!"

Det börjar dra ihop sig...

Kategori: Det dagliga livet

Imorgon gör jag mitt sista arbetspass här i hemsjukvården i Strömstad. Sedan är Andreas så snäll att han kommer och hämtar mig, så jag slipper sitta på tåget i 4-5h och halvsova innan jag äntligen kommer hem (hatar hemresor, då vill jag bara svinga med trollspöet och vara hemma).

Så här mot slutet ska man väl göra någon typ av sammanfattning, eller bokslut. Jag har trivts bra med jobbet, arbetskamraterna och vårdtagarna. Staden är oerhört mysig (men det visste jag ju redan, sedan tidigare år), och min hyresvärdinna har varit alldeles underbar! Tur med vädret måste jag också säga att jag har haft (på det stora hela)- kort sagt- det har varit så bra det kunde bli!

Jag har verkligen känt mig omtyckt på jobbet, de senaste dagarna har arbetskamraterna sagt till mig att de tycker aatt jag borde flytta hit, och det måsste ju tolkas som ett gott betyg! Men när de tyckte att jag kunde bo kvar där jag bor nu konstaterade jag att jag är tveksam till att min hyresvärdinna vill ha en permanent inneboende...


Efter jobbet igår satte jag och en arbetskamrat oss på klipporna och bara njöt, och pratade om allt mellan himmel och jord.






Jag kommer utan tvekan att sakna den underbart vackra kustnaturen!

Kommentarer


Kommentera inlägget här: