Maritha

"Du säger att jag har en liten värld, men den är snygg och full av flärd!"

Update

Kategori: Det dagliga livet

Länge sedan jag skrev något här nu, ska försöka mig på en update...

090617-090618 var jag i egenskap av kontaktperson på Ålandskryssning med Birka Paradise. Tidigare när vi har varit iväg har min mamma och pappa varit med, men nu jobbade de så vi åkte själva. Det gick bara bra, men jag var ganska trött, man måste ju ha full koll hela tiden när man är ansvarig för en annan person... Passade på att införskaffa lite parfymer och dryckesvaror inför stundande midsommarafton :)

Midsommarafton tillbringades i Köping hos goda vänner. Jag blev utnämnd till vår treåriga guddotters bästa vän, så det blev mycket lek :)
Vi hade det jättetrevligt, trots att min käre sambo blandade alldeles för starka drinkar till mig (jag borde ha anat oråd när han upprepade gånger kom och frågade om jag inte ville ha en drink, men där och då trodde jag att han bara var snäll...).

Lördag och söndag väntade nattjobb, och igår var vi och gratulerade svärmor som fyllde år. De har nyligen köpt en båt, så vi var givetvis tvungna att ta en provtur- mysigt!

Idag och imorgon skulle jag ha varit ledig, men blev idag inringd för en extratur. Patienttrycket hade varit så stort att de varit tvungna att öppna extra platser på MAVA, och då fick vi hjälpa till att bemanna dem. Jag tycker att det är roligt att se mig om, så jag klagar inte. Vi hade dessutom en bra kväll, med ganska pigga patienter.

Imorgon ska jag i alla fall vara ledig, så då blir det att njuta av det fina vädret :)

Kommentarer


Kommentera inlägget här: