Maritha

"Du säger att jag har en liten värld, men den är snygg och full av flärd!"

Update 090611

Kategori: Det dagliga livet

Inte mycket har hänt sedan jag skrev sist, var ju ledig i helgen men vädret var inte särskilt upplyftande. Det är ett underligt fenomen det där, att vädret alltid är som bäst när man jobbar och dåligt när man äntligen är ledig. Ledigheten ägnades inte åt något särskilt, läste, vilade och hade det lugnt och skönt. Samlade krafter, helt enkelt.

I måndags träffade jag Ingela, Jenny och Désirée för en fika på Rådhuscaféet. Tyvärr blir det av någon outgrundlig anledning inte så ofta, så det var mycket trevligt, som vanligt. I år ska vi försöka att tajma in Allsång på krogen, något vi inte lyckades med förra året!

Har nu jobbat tre nätter i rad, är ledig kommande natt för att sedan jobba ytterligare tre nätter. Vi har haft det förhållandevis lugnt, så jag har inget att klaga på.

Svettningarna har nästan helt försvunnit efter att jag bytte betablockerare, det är ju väldigt skönt. Har mailat min läkare om behandlingsförslag samt vad jag tycker om hur hans kollega behandlat mig, får se vad svaret blir på det. Hoppas att jag kan få prova de nya medicinerna, och att de kan ge lite lindring av värken! Börjar bli en aning trött på att alltid ha ont, efter snart sex år..:(
Hoppas för övrigt att vädret nästa vecka blir så fint som de förutspått, smärtorna brukar ju alltid bli bättre i värme och smäre i kyla. dessutom är jag långledig och ska iväg på kryssning med han som jag är kontaktperson åt, och på midsommarafton ska vi bege oss till Köping :)

Kommentarer


Kommentera inlägget här: