Maritha

"Du säger att jag har en liten värld, men den är snygg och full av flärd!"

090628

Kategori: Det dagliga livet

Jobbade 07-16 två dagar i rad. Det gick väl bra men kände av min ME igår, dock inte så illa som det hade kunnat vara. 

I fredags kväll hade jag tillsammans med Ingela och Jenny planerat att gå på Allsåg på krogen på Husaren, vi har pratat om det i flera år nu men det har aldrig blivit av pga att vi aldrig har lyckats synkronisera oss... När Ingela ringde och kollade upp det så fick hon höra att det var fullbokat, så det blev tyvärr ingen allsång den här gången heller..:(
Vi bestämde oss för att det istället fick bli After Work med grillbuffé på Harry's. Ingela och Jenny lyckades få fatt i det sista bordet på uteserveringen, vilket nästan känns som ett måste när det är så här underbart väder- inte kul att sitta inne då! Fotbollen hade vi inga problem att följa trots att vi inte kunde se någon TV- av de andras reaktioner var det inga problem att avläsa hur det gick i matchen :)
Grillbuffén var ett äventyr i sig, vårt bord var närmast grillen, och till en början tyckte vi bara att det var mysigt med lite grilldoft som spred sig över uteserveringen. Efter ett tag började det ryka så att Ingela, som uppenbarligen har känsligast ögon av oss fyra (jag satt med ryggen mot grillen, som tur var) blev tvungen att gå ifrån en stund, för att tårarna skulle sluta rinna. Ytterligare en stund senare blev även vi andra tvungna att gå ut, och när vi vänder oss om och tittar mot grillen insåg vi att lågorna stod höga! Den stackars killen som agerade grillmästare stod helt paralyserad och försökte vänta ut branden, så det var nog tur att en gäst agerade brandmästare och lade över locket på grillen medan han beordrade ut en brandfilt, så att de kunde kväva elden... Det hade kunnat gå riktigt illa!
Efter detta äventyr bestämde chefen att de inte skulle servera någon mer mat den kvällen, vilket måste ha blivit en stor förlust för dem; halva sta'n verkade vara ute, och många var sugna på grillbuffé.
Vi hade i alla fall trevligt, även om jag fick inte mindre än sju (7!) blåsor och sår på mina fötter på hemvägen, och det av ett par sandaler! Andreas konstaterade att jag måste ha väldigt känsliga fötter, och det ligger nog någonting i det, med tanke på att jag också får blå tår om strumporna sitter för hårt...

Kommentarer

  • Jennie säger:

    Glömde ju bort att svara på ditt sms. Eller ja, hade skrivit ett svar men såg att det låg kvar i utkorgen och därmed inte skickat. Hade släktkalas i fredags och var riktigt trött efter jobb så jag orkade inte följa med. men följer gärna med på liknande grejer om ni ska ut igen =).

    2009-06-28 | 19:44:17
    Bloggadress: http://khalypso.blogg.se/

Kommentera inlägget här: