Maritha

"Du säger att jag har en liten värld, men den är snygg och full av flärd!"

Projekt livsstil

Kategori: Projekt livsstil

Projektet med att förändra min livsstil fortskrider riktigt bra.

I tisdags köpte jag ett par nya joggingskor, och igår var jag ute och joggade för första gången. 2,5 km blev det, och det gick riktigt bra. Imorgon blir nästa tur.
Mina morgonpromenader efter nattpassen fortsätter. Fantastiskt skönt med en promenad vid den tiden; man känner sig så mycket närmare naturen när det knappt är några andra människor ute.

Jag har minskat drastiskt på min konsumtion av Cola light; har varit en riktig storkonsument av denna dryck, men det är nu ett minne blott.

När jag kommer igång med motionen så förbättras mina matvanor "på köpet"; jag blir inte lika sugen på onyttig mat och sötsaker.

Givetvis finns det fortfarande mycket som skulle kunna förbättras, men jag tror att det är bra att inte gå ut alltför hårt i början; då kan det bli svårt att hålla.

Kommentarer

  • Jennie säger:

    Det är ju jättebra. 5 km i slutet av sommaren kommer inte bli några som helst problem. Det allra bästa med att motionera är ju att man inte vill äta onyttigt eftersom man inte vill "förstöra". Det näst bästa är att om man ändå äter något onyttigt så gör det inte lika mycket =). Jag mår helt klart mycket bättre när jag joggar än när jag inte gör det.

    2008-05-23 | 20:11:35
    Bloggadress: http://khalypso.blogg.se
  • Maritha säger:

    Nej, jag hoppas att det ska gå bra...
    Du har helt rätt när det gäller onyttigheter!
    Jag känner redan att jag är mycket piggare och gladare, det kan ju delvis vara solen, men jag tror att mycket beror på frisk luft och motion!

    2008-05-26 | 02:27:56
    Bloggadress: http://maritha.blogg.se

Kommentera inlägget här: