Maritha

"Du säger att jag har en liten värld, men den är snygg och full av flärd!"

Resident evil Extinction

Kategori: Film

Helt OK actionfilm, men sämre än tvåan, som jag tyckte var riktigt bra. Det är dock nästan nödvändigt att ha sett de två första filmerna, för att hänga med i handlingen.
Milla Jovovic gör som vanligt en strålande insats som tuff brud i lyxförpackning!T-viruset har spridit sig över hela världen. Hoppet för mänskligheten är så minimalt att det inte ens lönar sig att räkna ut det. Men någon som fortfarande lever är Alice (Milla Jovovich), trots att företaget Umbrella gör allt för att spåra och hitta henne. Under flera år han hon lyckats undvika deras satelliter, men hon måste chansa när hon hittar en dagbok som avslöjar att Alaska är det sista stället på jorden där viruset inte har infekterat någon. Resan dit är lång, och under vägen träffar hon på en konvoj i Nevada där en gammal bekant till henne finns. Samt en och en annan zombie.

Kommentarer

  • mel säger:

    Vi som har varit med ett tag måste förstås också göra kopplingar till de gamla Mad Max-filmerna med Mel Gibson. Motorburna överlevare på atoller i öknen ger osökta och förmodligen inte slumpmässiga kopplingar.

    2008-03-08 | 18:26:15
    Bloggadress: http://mel.blogg.se

Kommentera inlägget här: