Maritha

"Du säger att jag har en liten värld, men den är snygg och full av flärd!"

Lågt sittande byxor väcker debatt

Kategori: Debatt

Kan inte annat än småle åt Aftonbladet.se och deras pseudonyheter. Nu står det om en kille som blev avstängd från att äta i matsalen pga att han hade lågt sittande byxor! Skolan menar på att det är ohygieniskt att killens underkläder syns! Detta ämne har väckt en stor debatt på Aftonbladets hemsida, och människor på båda sidor engagerar sig med liv och lust i ämnet.

Jag kan bara säga som en av "debattörerna": Vilken tur att ni inte har några större problem i livet än att gå och irritera er över andras klädstil!

Jag tycker själv inte att det är speciellt snyggt när killarna har byxorna nedhasade så att halva eller hela baken syns, men vad 17; det spelar väl ingen roll?! Sköt dig själv och skit i andra är ett gammalt ordstäv som passar mycket bra in här! Det är bara att inse att smaken är som... baken!



Snyggt?

Kommentarer

  • mikK säger:

    Jag verkar vara ändå tonårstjejen som tycker det där är rätt fult, faktist. Haha! är väl "helt okej" ifall man har tröjan nerdragen så inte kallingarna syns, men sådär som på bilden = blääh.

    2008-03-20 | 02:58:14
    Bloggadress: http://IQfisk.blogg.se
  • Jennie säger:

    Om folk bara skulle lägga hälften så mycket energi på att diskutera hur man ska förbättra undervisningen än att tjata om klädsel, tuggummi, kepsar m.m. så skulle nog skolan bli betydligt bättre. Tycker debatten om klädsel är löjlig även om jag också tycker det är riktigt fult med byxorna så där långt nere. Och tänk vad mycket pengar det måste kosta, nu ska man ha svindyra jeans OCH kallingar =)

    2008-03-20 | 10:03:37
    Bloggadress: http://khalypso.blogg.se

Kommentera inlägget här: