Maritha

"Du säger att jag har en liten värld, men den är snygg och full av flärd!"

Drömmar...

Kategori: Det dagliga livet

Jag brukar nästan aldrig drömma någonting som jag kommer ihåg. Inatt var ett undantag, jag drömde en väldigt rolig dröm.

Alla i kompisgänget var hemma hos Jennie på fest, och helt plötsligt ringde Henrik Schyffert och Magnus Betnér på dörren och undrade om de kunde få träna/prova en ny stand up-rutin inför oss. Givetvis sade vi ja till denna förfrågan! Det var ungefär då som en av läkarna på mitt jobb också dök upp, tydligen hade han också en inre dröm om att få göra stand up comedy. Givetvis var även han välkommen. Numret de framförde var jättebra, och de avslutade det hela med att framföra en rocklåt live, med instrument och allt; de var riktigt duktiga på att sjunga också!

Veckorna gick, och detta lördagsnöje blev något av en tradition; Henrik och Magnus tyckte att vi var en bra publik att prova sina nya nummer på, och vi tackade inte precis nej... Varje gång hade de dessutom med sig en "gästkomiker", så varje gång var det en extra person som uppträdde för oss. Henrik och Magnus var dock med varje gång.

Givetvis förde detta med sig spekulationer i pressen, tidningarna hade stora rubriker i stil med "Kändisar uppträder på ny, okänd stand up-klubb"...

Det var ungefär där jag vaknade, till min stora besvikelse...

Kommentarer

  • Jennie säger:

    haha, I wish.
    Kan du inte maila detta som förslag till antingen schyffert eller betner. Säg att du fick en vision =)

    2008-03-16 | 12:47:26
    Bloggadress: http://khalypso.blogg.se
  • Maritha säger:

    Hehe, jo de kanske nappar på förslaget! :)

    2008-03-16 | 22:58:44
    Bloggadress: http://maritha.blogg.se

Kommentera inlägget här: