Maritha

"Du säger att jag har en liten värld, men den är snygg och full av flärd!"

Andra chansen

Kategori: Musik

Gårdagens kväll tillbringades hemma hos Henrik. Givetvis skulle det tittas på andra chansen. Cupsystemet som man praktiserade igår var ganska trevligt, men vi hade lite svårt att smälta det faktum att de var tvugna att visa varje bidrag varje gång det tävlade; det blev ju tre gånger för de bidrag som gick vidare!!! Man hann lära sig dem innan och utan efter de tre gångerna, speciellt Caracolas låt, som hade samma refräng som den gamla slagdängan MmmBop, som bröderna Hanson glatt trallade för ett antal år sedan... Skillnaden var bara att bröderna Hanson var 10-15 år yngre än damerna i Caracola...

För övrigt hejade vi på Nordman, som slog ut Carola, tack gode Gud! Vi undrade om detta var beviset på att den yttersta dagen är nära?
Carola sjöng annars fint igår; hon skrålade inte som hon gjorde sist, som jag tror att hon gör när hon blir övertänd.
Vi hejade också på vem som helst som mötte Ola, för alla var rörande överens om att han är en otäck snubbe.

Jag tyckte att E-Type och Poodles gjorde en härligt trallvänlig glamrocklåt, och både jag och Andreas gillade Thérèse, som gjorde operapoplåten.

Alla var också rörande överens om att Sussie Tappers låt var bra, men att hon inte borde ha framfört den själv; den hade gjort sig bättre om någon med bättre sångröst hade framfört den.

Resten av kvällen flög iväg; Jennie och Johan underhöll oss med karaoke och vi andra spelade Gurka.
Jag Vann!!! Det händer inte alltför ofta...

Nu laddas det för fullt inför Finalen; ostbollarna och smågodiset skall inköpas i veckan!

Kommentarer

  • Jennie säger:

    Vann inte Henrik för en gångs skull????? Hans gurkglansdagar måste vara förbi ;). Lycka till med smågodisinköpet, hoppas ni slipper Johans gliringar. Men om han är otrevlig så kan jag så här på förhand trösta med att han är extremt petig när det gäller smågodis. Jag får ofta skäll när jag handlar :p.

    2008-03-10 | 09:14:11
    Bloggadress: http://khalypso.blogg.se

Kommentera inlägget här: