Maritha

"Du säger att jag har en liten värld, men den är snygg och full av flärd!"

Katter på utflykt

Kategori: Husdjuren

Nu har Teal'c äntligen blivit tillräckligt stor för att kunna ha sitt halsband utan att kunna ta sig ur det så fort han springer iväg. Häromdagen fick han därför komma ut för första gången och idag var dags igen, den här gången följde kameran med.

image167

        

image171

Det är spännande att klättra i träd...

image172

Kommentarer

  • Maria säger:

    Hej. Det är jag, Maria. Som jag berättade lyckades jag till sist lära mig knyta. Min mamma visste dock ingenting om att jag gjort det (jag tänkte nämligen överraska henne lite).

    En dag skulle vi städa huset, tvätta golven och så. Jag och mamma bor ensamma (mina föräldrar är skilda). Vi har alltid på oss förkläden när vi städar. Mamma tog fram två förkläden, och tänkte väl att hon skulle hjälpa mig knyta rosetten på mitt. Istället knöt jag först min, varpå jag knöt hennes. Snacka om att hon blev förvånad.

    Apropå det, jag frågade min handledare varför vårdanställda oftast knyter plastförklädet bak. Rebecka sa att hon alltid knyter bak för att hon inte ska fastna på något när hon arbetar. Dessutom tycker hon att det ser lite mer professionellt ut att knyta bak.

    2008-04-30 | 20:56:31
  • Maritha säger:

    Hej Maria! Alltid roligt att höra hur det går för dig med knytandet! Hur går det för övrigt med studierna? Du är väl klar snart? Har du några funderingar om vad du vill jobba med?

    2008-05-01 | 00:55:38
    Bloggadress: http://maritha.blogg.se
  • Lennart säger:

    Pappa hade hund innan han träffade mamma och hade sparat strypkopplet han hade på sin hund då. Så när de skaffade hund senare tänkte han att då kan vi ju använda det nu. Men det gick inte, andra gången de satte det på hunden lärde han sig att ta av sig det!

    2008-05-01 | 15:07:37
    Bloggadress: http://trannel.blogg.se

Kommentera inlägget här: