Maritha

"Du säger att jag har en liten värld, men den är snygg och full av flärd!"

Semester!

Kategori: Det dagliga livet

Så har jag precis kommit hem efter ytterligare ett lugnt nattpass. Denna natten kändes dock inte riktigt lika lång som den förra, troligtvis för att Maria hade med sig en film som vi tittade på när patienterna sov..:)
Nu har jag då semester från mitt vanliga jobb i fyra veckor, det känns faktiskt riktigt skönt.

Dock så ska jag ju jobba extra för Bemanningscompagniet i Lidköpings kommun, så helt ledig blir jag inte.
Jag har jobbat för dem i några somrar nu, och även vid något enstaka annat tillfälle, och tycker att det fungerar bra. Jag tycker att det är roligt att se lite annat, och träffa pensionärerna när de är friska, i sin hemmiljö, och inte bara när de är sjuka, och inlagda på sjukhus..:)

Jag tillhör den skara människor som inte riktigt klarar av att inte jobba, skulle nog kunna kalla mig arbetsnarkoman... Men det är ju så roligt!
Jag försöker i alla fall att tänka mig lite för, så att jag inte jobbar alltför mycket; förr om åren (innan jag hade fast jobb) så jobbade jag t.ex väldigt ofta dubbla pass, så att jag jobbade 7-16 på ett ställe, och sedan gick och jobbade 16-22 på ett annat ställe. Så höll jag på och jobbade i ett år, innan jag kom på att det faktiskt var ganska tröttsamt, och att jag nog inte skulle orka jobba så i längden. Då läste jag till sjuksköterska, och på den vägen är det...

Nej, nu ska jag nog ta och lägga mig och sova!

Kommentarer

  • Madde säger:

    Jobba på semstern.. Ja, då är du nog lite av en arbetsnarkoman:) Men å andra sidan är det inte så konstigt om man gillar det man jobbar med. Jag längtar till nästa gång jag ska jobba för första gången i mitt liv:P

    2007-06-16 | 17:04:38
    Bloggadress: http://mintto.blogg.se

Kommentera inlägget här: