Maritha

"Du säger att jag har en liten värld, men den är snygg och full av flärd!"

Se mig så finns jag?!

Kategori: Debatt

Så har då Paris Hilton gått in i fängelset.
Jag måste säga att jag tycker att det inte är mer än rätt! Är det något som är fel så är det väl i så fall att straffet skulle ha varit längre, men jag tror att det är av underordnad betydelse; det viktigaste är att Paris faktiskt åkte in i fängelset med buller och bång!
Det markerar att hon inte kan bete sig hur som helst bara för att hon har ett känt namn.
Vad är hon själv egentligen känd för? Att visa upp sig och full/hög utmärka sig på diverse fester genom att bete sig illa och visa brösten och könsorganet offentligt ser i alla fall inte jag som någonting som skall premieras, och uppmuntras!
Jag ser Paris Hilton som en av vår tids allra värsta ÅÄÖ-kändisar!

Jag tycker att det är mycket märkligt, den där "se mig så finns jag"-mentaliteten som härskar i dessa dagar!
Målet i sig är att bli känd och att synas; inte att bli bra på något och i så fall få ett eventuell uppmärksamhet på köpet!
Dessa "kändisar" kan jag inte känna någon som helst respekt för; de är ju bara kända för att de har utmärkt sig (ofta på ett negativt sätt) offentligt!

Nej; fram för att göra sin sak, och göra den bra! Skulle det sedan leda till att folk ser en och uppskattar det man gör så är ju det i så fall en positiv uppmärksamhet, som man har förtjänat!

Kommentarer

  • Jennie säger:

    Jag fattar inte heller vad röken Hilton har gjort för att fötjäna all denna uppmärksamhet. Absolut tecken på att det är en sjuk värld vi lever i när folk beundrar folk som inte gör någonting annat än festar och shoppar.

    2007-06-06 | 19:31:32
    Bloggadress: http://khalypso.blogg.se
  • Candy säger:

    Hon är verkligen värd att förundras över. Hon är ju inte känd för någonting egentligen. Mer än att festa, shoppa & bråka med andra kändisar. Känd har hon blivit enbart för att hon är arvtagerska. Jag är inte så mycket för monarki, men detta är tametusan mer weird än att kungabarnen föds in i monarkin utan att ha nåt val. De GÖR ju åtminstone saker, typ representerar Sverige utåt & åker runt på diverse välgörenhetsprylar. Medan Paris snortar kokain & dricker champagne. . .

    2007-06-11 | 21:22:26
    Bloggadress: http://onlythefakessurvive.blogg.se

Kommentera inlägget här: