Maritha

"Du säger att jag har en liten värld, men den är snygg och full av flärd!"

Nedskräpning av stora mått!

Kategori: Debatt

Har jobbat inatt. När jag gick till jobbet igår kväll så kunde jag ju inte undgå att lägga märke till att hela sta'n tycktes ha flyttat ut på diverse små grönområden.
Förutom att jag själv blev en liiiiiten aning sugen på att själv slå mig ner på en gräsplätt och grilla lite, och kanske till och med dricka en och annan öl så kunde jag inte undgå att tänka "De lär få fullt upp på akuten inatt". En aning miljöskadad, kanske..?

Hur det gick på akuten inatt vet jag inte, men när jag nu på morgonen promenerade hem så insåg jag att det fick ytterligare en konsekvens att människorna flyttade ut i naturen; enorma mängder skräp!

Jag har skrivit om detta tidigare, men trodde någonstans att allt prat om miljön på senare tid hade gjort människorna en liten aning mer medvetna.
Icke.

image69

image68

image67

Slutsats: Plocka upp ert förbannade skräp efter er!!!
Hur svårt är det att ta en av alla dessa tusentals kassar ni har slängt runt omkring er, och istället lägga skräpet i den?!
Hur svårt är det att lägga skräpet i papperskorgen istället för runt omkring den?!

Nej, nu ska jag gå och lägga mig och sova!
Hoppas att ni går och plockar upp ert skräp under dagen, så att det är borta när jag åker till jobbet ikväll!

Kommentarer

  • Candy säger:

    Men usch då! Blir så irriterad på folk som skräpar ner. Jag är inget helgon själv; det har hänt en & annan gång att jag spottat ut ett tuggummi i det gröna. Men på det stora hela är jag rätt renlig av mig. Skulle aldrig drömma om att inte städa efter en picknick. Hur svårt är det & hur lång tid tar det? Inte ett dugg svårt, & går på max fem minuter! >:(

    2007-06-11 | 21:26:52
    Bloggadress: http://onlythefakessurvive.blogg.se
  • Maritha säger:

    Jag får erkänna att jag också spottat ut ett och annat tuggummi, men INTE mer än så! Som sagt; hur svårt är det att plocka upp efter sig när man haft picknick?!

    2007-06-13 | 01:17:14
    Bloggadress: http://maritha.blogg.se
  • Candy säger:

    Dessutom lär man ju knappast picknicka ensam. Alltså: ännu lättare att städa efter sig.

    2007-06-13 | 19:33:42
    Bloggadress: http://onlythefakessurvive.blogg.se

Kommentera inlägget här: