Maritha

"Du säger att jag har en liten värld, men den är snygg och full av flärd!"

Datakrångel, jobb och semestern närmar sig sitt slut

Kategori: Det dagliga livet

Igår dog vår dator..:(
Som tur är så är det en dator som jag har via mitt jobb, där vi fortfarande har garanti och support, så det ska komma en budfirma och hämta den inom kort.
Vi har länge pratat om att vi behöver ytterligare en dator, pga att vi båda använder datorn så mycket, så nu gjorde vi slag i saken och knallade iväg till Elgiganten, där vi köpte en sprillans ny dator :D
Tyvärr så får vi inte hämta den förrän på onsdag, så har de hunnit installera alla program osv som ingår.

Nu är jag så inne på min sista semestervecka, även om det knappt märks att det har varit semester, så som det har regnat.
En gäst på korttiden fällde en träffande kommentar härom veckan:
"Jag tycker att det är bra att det regnar, då kanske folk fattar att de ska åka utomlands på semestern, och inte stanna kvar i Sverige". Han har ju en poäng där...
Han sade också: "Man möter någon bekant ute på sta'n och säger 'Jaha, det regnar, undrar hur vädret blir imorgon..?' " Hehe, det är en rolig farbror! Typiskt min torra, halvsjuka humor..;)

Ikväll så jobbar jag på äldreboendena i Lidköping. Vi är tre sjuksköterskor ikväll, och delar upp boendena mellan oss så att vi är ansvariga för tre boenden var, och det verkar vara lika lugnt på alla äldreboenden i kommunen; vi får bara enstaka samtal, som för det mesta gäller huruvida det är OK att undersköterskorna ger medicin som pensionärerna står på vid behov. Skönt att ha en sådan kväll på jobbet!

Kommentarer

  • Michelle säger:

    Trist med trasig dator... men desto roligare med en helt ny :o) Kul.
    Ha en bra onsdag!
    Kram fröken Michelle

    2007-07-11 | 10:12:42
    Bloggadress: http://mybell.blogg.se

Kommentera inlägget här: