Maritha

"Du säger att jag har en liten värld, men den är snygg och full av flärd!"

Nya ovälkomna besök i trappuppgången och mycket annat

Kategori: Det dagliga livet

Det var ju bara några dagar sedan städfirman fick rycka ut för extrastädning av vår trappuppgång, pga att någon hade kissat i trappuppgången. Igår var det dags igen; återigen var det någon som hade kräkts i trappan (det hände senast i våras)! Det blev ett nytt samtal till värden, och en ny utryckning av städfirman. De har fullt upp bara genom att städa vår trappuppgång..;) Jag bad återigen hyresvärden att låsa porten dygnet runt, men idag var den fortfarande öppen, så de ville väl inte det..:( Vi får väl se vad som händer härnäst.Har precis varit och lämnat blod. Jag tycker att alla som får ska ta sig i kragen och gå och lämna blod! 
Du  får bara lämna blod 3-4 ggr/år, beroende på om du är man eller kvinna. Det gör inte ont (tycker du det så är du ovanligt vek!), och man får inga andra obehag efteråt. Dessutom så får man en present efter varje gång man har lämnat blod!
Seså; gå in på geblod.nu, och anmäl dig omedelbart!

Bild av blodgivning


Ikväll ska Andreas ha sitt födlesedagskalas, så då kommer hans båda föräldrauppsättningar med några av hans bonussyskon samt mina föräldrar och syskon. Det blir trevligt!

Kommentarer


Kommentera inlägget här: