Maritha

"Du säger att jag har en liten värld, men den är snygg och full av flärd!"

Trött

Kategori: Det dagliga livet

Har varit fortsatt trött idag, om än inte lika extremt som igår... Hoppas bara inte att det är min nyfunna energi som bestämt sig för att dra sin kos igen; jag kan verkligen behöva få ha lite energi, efter dessa jobbiga år!

Tog i alla fall en promenad runt Karstorpssjön, och åkte därefter lite inlines, vågade dock inte åka så länge, för det stod så många bilar på parkeringsplatsen där jag åkte... Det gick i alla fall hyfsat, om än inte lika bra som senast.

Var på Åhlen's för att se om de fått hem första säsongen av Grey's anatomy, som jag har jagat sedan jag fyllde år i februari (då min bror hade jagat den, och i slutändan fick köpa ett presentkort). De hade fått hem den! De hade bara ett enda exemplar kvar, och det skyndade jag mig att sno åt mig. Nu har jag alla boxar som hittills kommit ut på DVD (I den serien, inte alla boxar...) :)

När jag ändå var på sta'n passade jag på att gå till KappAhl för att se om de hade hemma de kläder jag sett ut i katalogen, och om de såg lika fina ut i verkligheten som på bild. Svaret var ja på båda frågorna, så nu får jag ta och bege mig dit med presentkortet i högsta hugg någon av de närmaste dagarna (Ja, jag fick många presentkort när jag fyllde år...).

Pappa ringde ikväll och berättade att farfar blivit inlagd på sjukhuset. Tydligen är det hans hjärtsvikt som bråkar igen..:( Får ta och ringa honom imorgon bitti, nu är telefonen stängd för inkommande samtal.

Nej, nu ska jag ta och spela lite WoW innan jag går och lägger mig, i god tid.

Tack för idag, hoppas på mer energi imorgon.

Kommentarer

  • Sofia säger:

    Hej och tack för kommentaren! Föredraget gick inte så bra, men jag fick godkänt ändå :)

    Tråkigt att din farfar är sjuk, hoppas han blir bättre snart igen. Det gör så ont när ens nära o kära är sjuka och man inte kan hjälpa dem.

    2007-04-25 | 23:30:25
    Bloggadress: http://newdress.blogg.se
  • Maritha säger:

    Visst är det så, och farfar har varit sjuk så mycket de senaste åren. Det allra sista har han dock varit piggare än på länge. Dock var det en klantig doktor som förstörde för honom den här gången... Jag ska berätta i ett inlägg när jag har fått allt helt klart för mig, men det låter som något som ska anmälas! Synd bara att det blir stackars farfar som får lida...

    2007-04-26 | 09:18:18
    Bloggadress: http://maritha.blogg.se
  • Jennie säger:

    Usch då det låter inte bra det där med din farfar! Tråkigt om det beror på andras slarv! Håller tummarna för att du får lite mer energi nu när det blir finare väder igen!

    2007-04-26 | 11:33:47
    Bloggadress: http://khalypso.blogg.se

Kommentera inlägget här: